9 Δεκεμβρίου 2022

Ο Gabriele Jannis είναι ο νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas

Ο νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas Jannis Gabriele,  ανέλαβε επισήμως καθήκοντα την 1η Απριλίου του 2022. Συγκεκριμένα, κατέχει τη θέση του Country Manager της Angelini Pharma Ελλάδας & Βουλγαρίας, έχοντας ως έδρα την Αθήνα.

Ο νέος Country Manager  δήλωσε:

«Εντάσσομαι στην Angelini Pharma Hellas μετά από πολυετή εμπειρία στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια και είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος που μου δίνεται η  ευκαιρία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της Angelini Pharma στο απαιτητικό περιβάλλον της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας. Στην Angelini Pharma, επικεντρώνουμε την προσοχή μας πρωτίστως στην Ψυχική Υγεία και την φροντίδα των καταναλωτών και συμβάλλουμε στην παροχή καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων σε αυτές τις θεραπευτικές κατηγορίες, στους Έλληνες επαγγελματίες υγείας, στα φαρμακεία και στους ασθενείς».                          

Ο Jannis Gabriele διαθέτει πολυετή εμπειρία, άνω των 17 ετών, στον φαρμακευτικό κλάδο, ενώ εντάχθηκε στην Angelini Pharma το 2015 όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, στην Angelini Pharma Ρωσίας και Angelini Pharma Ρουμανίας. Νωρίτερα εργάστηκε στη CSC Pharmaceuticals και τη Hilti Group και διαθέτει τίτλο σπουδών στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Bocconi, στην Ιταλία.

Πηγή

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας