20 Ιουνίου 2024
28.8 C
Athens

Η Novartis Hellas στο πλευρό των πληγέντων της Θεσσαλίας


Διαχρονική δέσμευση της Novartis Hellas είναι να υποστηρίζει τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η εταιρεία προχώρησε έμπρακτα στην υποστήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, μέσα από ένα ευρύ σύνολο δράσεων.

Από την πρώτη στιγμή, οι εργαζόμενοι της Novartis Hellas σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση “Humanity Greece”, συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές. Παράλληλα ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα εθελοντικής βοήθειας της μητρικής εταιρείας για την κινητοποίηση και δυνατότητα προσφοράς όλων των εργαζομένων διεθνώς σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που επιχειρούν στην περιοχή.

Η εταιρεία προχώρησε επίσης σε χρηματική δωρεά στον ανθρωπιστικό και εθελοντικό οργανισμό “Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός”, στην ιατρική ανθρωπιστική μη κυβερνητική οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία”,  και στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Emfasis NonProfit, για να υποστηρίξει την παροχή υγειονομικής φροντίδας και ειδών πρώτης ανάγκης προς τις ευάλωτες ομάδες που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

novartis logo transparent

Τέλος, η Novartis Hellas βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης των φαρμάκων στη Θεσσαλία (π.χ υγειονομικές αρχές, κοινωνικά φαρμακεία, φαρμακαποθήκες κα.) και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ανθρωπιστικής βοήθειας για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στις θεραπείες τους.

Η Novartis, πιστή στην αποστολή της, εργάζεται με συνέπεια με τους συμμέτοχούς της για να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες να ζουν περισσότερο και καλύτερα.

Πηγή
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας

Editors' Picks