20 Ιανουαρίου 2022

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Έχω πάρα πολύ τρακ στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις [vid]

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” ήταν το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Στην έναρξη της κουβέντάς της με τους παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η ηθοποιός εξήγησε πως δεν αισθάνεται άνετα στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις και ότι έχει πάρα πολύ τρακ.

“Προτιμώ να κάνω 20 πρεμιέρες στην Επίδαυρο, παρά να έχω μια συνέντευξη ζωντανή”, ανέφερε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

«Δεν μου αρέσουν οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Δεν αισθάνομαι άνετα, έχω πάρα πολύ τρακ. Προτιμώ να κάνω 20 πρεμιέρες στην Επίδαυρο, παρά να έχω μια συνέντευξη ζωντανή. Δεν νιώθω άνετα παιδιά, δεν έχει να κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και προσέθεσε: Είμαι άνθρωπος που θέλω να τα έχω όλα κάτω από τον έλεγχό μου. Στο θέατρο κάνουμε πρόβες γύρω στους τρεις μήνες. Εδώ δεν έχω κάνει καμία πρόβα. Είμαι και πάρα πολύ τελειομανής και ξέρεις και στον προφορικό λόγο δεν σου έρχονται και όλα τα πράγματα εύκολα αμέσως, οπότε θα κάνεις παύσεις, θα κάνεις σαρδάμ και όλα αυτά δεν μου αρέσουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Για τη σχέση της με τον χρόνο

“Πρέπει ο καθένας να αποδεχτεί τη μοίρα του, και απλά όσο είναι ακόμη ζωντανός, να μην πεθαίνει, να μην παραιτείται”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι σήμερα 63 ετών. Όπως είπε η ίδια δεν φοβάται τον χρόνο. “Εγώ βλέπω στον καθρέφτη μου τη φθορά. Αλλά εντάξει δεν έχει σημασία”. “Προσπαθώ να το φιλοσοφήσω, να αποδεχτώ ότι αυτό είμαστε, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, και όλων των όντων. Ήρθαμε εδώ, γεννηθήκαμε, περάσαμε, χαρήκαμε την παιδική μας ηλικία, τη νιότη μας. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Πρέπει ο καθένας να αποδεχτεί τη μοίρα του, και απλά όσο είναι ακόμη ζωντανός, να μην πεθαίνει, να μην παραιτείται”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Ροή Αναρτήσεων