3 Οκτωβρίου 2023

50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΒΙΕ: Εκπαιδεύοντας Επιτυχημένους Επαγγελματίες ΥγείαςΗ ΣΒΙΕ, η πρώτη Σχολή στα Επαγγέλματα Υγείας στην Ελλάδα, εξασφαλίζει στους νέους τη σιγουριά της επαγγελματικής αποκατάστασης. Η παράδοση και η εξειδίκευση της ΣΒΙΕ, οι έμπειροι και διακεκριμένοι εκπαιδευτές της, καθώς και η διαρκής συνεργασία της Σχολής με τους μεγαλύτερους Φορείς Υγείας της χώρας, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχημένη πορεία των σπουδαστών της στον επαγγελματικό στίβο. Δεν είναι τυχαίο ότι επιφανή εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και της Ευρώπης (Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, Istituto Enrico Fermi της Perugia) έχουν συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με τη ΣΒΙΕ για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε αντικείμενα αιχμής.
Περισσότεροι από 35.000 απόφοιτοι της ΣΒΙΕ στελεχώνουν τα κορυφαία ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία, μαιευτήρια, ιατρικά και βιολογικά εργαστήρια, κέντρα φυσικής αποκατάστασης, μονάδες διατροφής, φαρμακεία, ινστιτούτα αισθητικής, βρεφονηπιακούς σταθμούς κ.ά., αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη του επαγγελματικού κόσμου στην ποιότητα και στο κύρος της Σχολής.
Στην Ελλάδα της κρίσης, τα επαγγέλματα υγείας εξακολουθούν να προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, η πολιτεία δεσμεύτηκε για 4.500 προσλήψεις μόνο στον Δημόσιο τομέα, ενώ στα προσεχή χρόνια, θα χρειαστούν επιπλέον 12.000 επαγγελματίες υγείας για να καλύψουν τις ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
Το Ι.ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα επιπέδου 5, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας, που δίνει τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε πανεπιστημιακό επίπεδο, τόσο σε ιδρύματα της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού.

Στο Ι.ΙΕΚ ΣΒΙΕ, επιλέγεις ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες και περιζήτητες ειδικότητες του Τομέα Υγείας:
● Β. Ιατρικών Εργαστηρίων (Βοηθός Μικροβιολόγου)
● Β. Νοσηλευτικής Χειρουργείου
● Β. Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας
● Β. Νοσηλευτικής Μαιευτικής
● Β. Ραδιολογίας & Ακτινολογίας
● Β. Οδοντικής Τεχνολογίας (Οδοντοτεχνική)
● Β. Οπτικής & Οπτομετρίας
● Β. Φυσικοθεραπευτή
● Β. Φαρμακείου / Τεχνικός Φαρμάκων & Καλλυντικών
● Β. Βρεφονηπιοκόμων
● Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ (Αισθητική)
● Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας

Επικοινώνησε με τους συμβούλους εκπαίδευσης & επαγγελματικού προσανατολισμού της ΣΒΙΕ στο 210 3232323 ή στείλε e-mail στο [email protected] και εξασφάλισε 30% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα! Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Ιουλίου 2015.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας