24 Σεπτεμβρίου 2023

Τα παιδιά με καρκίνο χορεύουν για την πίστη στη ζωήΤΟ Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 19.30 στο FEVER RELOADED (Λ.Μεσογείων 282 –χολαργός)
Θα χορέψουμε για τους μικρούς αγωνιστές της ζωής! Τα παιδιά με καρκίνο! Σας προσκαλούμε όλους στο μεγάλο πάρτι του συλλόγου ΠΙΣΤΗ (σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο) για να ενισχύσουμε το έργο όλων αυτών των ανθρώπων που μέρα νύχτα παλεύουν για την ζωή των μικρών επίγειων αγγέλων.
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία! Οι συνδιοργανωτές θα βάλουμε τα δυνατά μας ευχόμενοι για μια σίγουρη επιτυχία και παρουσιάζοντας από την καρδιά μας χορογραφίες γεμάτες ΑΓΑΠΗ και ΠΙΣΤΗ !
Η δημιουργία αξιοπρεπών, επαρκών, ασφαλών και υψηλού επιπέδου συνθηκών νοσηλείας, που να εξασφαλίζουν ίσως πιθανότητες ίασης με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α. Η υποβοήθηση του έργου των ιατρών και των νοσηλευτριών και του προσωπικού των Αιματολογικών-Ογκολογικών κλινικών και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών. Η προώθηση της ιατρικής επιστήμης σε θέματα νεοπλασιών (χορήγηση υποτροφιών, οργάνωση συνεδρίων κλπ). Η κάλυψη εξωνοσοκομειακών εξετάσεων όπως σπινθηρογραφήματα, ακτινοθεραπείες, pet scan κ.α. Η ψυχική και οικονομική στήριξη των οικογενειών με παιδί που πάσχει από καρκίνο.
Οι Στόχοι
Βασική προτεραιότητα του Συλλόγου μας, αποτελεί η εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων, για τη δημιουργία και λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας γονιών με παιδιά από την ελληνική περιφέρεια για την αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού θέματος της στέγασης οικογενειών.
Με δεδομένο ότι οι θεραπείες για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου διαρκούν τουλάχιστον 3 χρόνια, οι οικονομικά ασθενέστεροι γονείς, που προέρχονται κυρίως από την επαρχία, αναγκάζονται να κοιμούνται πολλές φορές στους διαδρόμους του νοσοκομείου ή στο αυτοκίνητό τους. Επίσης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του εθελοντισμού στο έργο του Συλλόγου μας, στοχεύουμε στην αύξηση του εθελοντικού προσωπικού και στη δημιουργία ενός εκπαιδευμένου και οργανωμένου δικτύου εθελοντών.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας