29 Σεπτεμβρίου 2023

Yπογραφή ΑνθρωπιάςΥπογράψτε για την ανθρωπιά χτυπήστε τον ρατσισμό, βοηθήστε τα άτομα που έχουν την ανάγκη σας και την ανάγκη της πολιτείας.
Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. – Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα πρωτοπόρων αναισθησιολόγων με εξειδίκευση στην Αλγολογία και σήμερα αριθμεί περισσότερα από 400 μέλη.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως όμως εξειδικευμένοι στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, φυσιοθεραπευτές, εθελοντές. Η εταιρεία μας είναι μέλος της Ευρωπαικής Εταιρείας Παρηγορικής Αγωγής -φροντίδας – (EAPC) και μέλος της ομάδας εργασίας Παρηγορικής Φροντίδας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (ECEPT).

Αγαπητέ φίλε της Παρηγορικής Φροντίδας,

Σκέψου στο ευρύτερο ή στο στενό συγγενικό περιβάλλον σου τους συνάνθρωπους που ταλαιπωρούνται από χρόνιες αρρώστιες όπως ο καρκίνος, η νόσος Αlzheimer και άλλα νευρολογικά νοσήματα, ΑΙDS, χρόνιες αρθρίτιδες, βαριά νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια. Οι άνθρωποι αυτοί αντιμετωπίζουν καθημερινά πάμπολλα προβλήματα, που δυσκολεύουν τη ζωή τους και επηρεάζουν την ποιότητά της.

Η Παρηγορική Φροντίδα είναι η ενεργός επιστημονική φροντίδα των ασθενών αυτών. Αντικείμενο της είναι ο έλεγχος του πόνου και άλλων συνοδών συμπτωμάτων και η ολιστική ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη του αρρώστου και της οικογένειας στο νοσοκομείο ή στο σπίτι.

Η ποιότητα στη ζωή των βαριά πασχόντων συνανθρώπων μας και η αξιοπρέπεια στο θάνατο είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και ελάχιστη υποχρέωση της κοινωνίας.

Αγαπητέ φίλε, μπορείς να βοηθήσεις στο έργο αυτό!!!

Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας για να μάθουν όλοι πως η ανίατη ασθένεια έχει ανακούφιση. Η υπογραφή σου για την ενίσχυση των σκοπών της εταιρείας θα κινητοποιήσει την κοινωνία και την πολιτεία στο πρόβλημα και θα κάνει γνωστούς τους σκοπούς και της δυνατότητες της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας