20 Ιανουαρίου 2022

Επιδέρμια: Webinar με θέμα τις Καρδιακές Ασθένειες και Νόσους του Εντέρου-16/11

Οι ομιλητές στην εκδήλωση

Στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση ομιλητές θα είναι:

  • ο κ. Ετεοκλής Πόκας (Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ Γ.Ν.Α ΚΑΤ),
  • η κα. Όλγα Γιουλεμέ (Καθηγήτρια Γαστρεντερολογίας Α.Π.Θ., Υπεύθυνη του Γαστρεντερολογικού – Ηπατολογικού Τμήματος Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική Α.ΠΘ., Γ.Ν.Θ.. Ιπποκράτειο) και
  • η κα. Μαρία Γεωργοπούλου (Επιμελήτρια Α’ Καρδιολογίας Γ.Ν.Α. ΚΑΤ).

 

Σημειώνεται ότι σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους γιατρούς.

Ο Σύλλογος Επιδέρμια προσκαλεί όλα τα μέλη της, καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δωρεάν για την Ψωρίαση και τις Συννοσηρότητές της ζωντανά στη σελίδα του Επιδέρμια στο facebook www.facebook.com/www.epidermia.gr.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ, NOVARTIS, LIILY και JANSSEN. Χορηγός: ΒΙΑΝΕΞ, NOVARTIS, LIILY και JANSSEN.

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Επιδέρμια

Το Επιδέρμια είναι ένας νέος πανελλήνιος σύλλογος ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2014 αποκλειστικά από ασθενείς μέσα από την πρόδηλη ανάγκη τους να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Ο πρωταρχικός στόχος του Επιδέρμια είναι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα και η υποστήριξή τους με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο. Οι ασθενείς με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα είναι χρόνια ασθενείς μίας ανίατης νόσου. Ως χρόνια ασθενείς οφείλουν να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία. Ο Σύλλογος διεκδικεί μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική αγωγή των ασθενών, όποια μορφή και αν έχει αυτή. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, “σήμερα ο ασθενής με ψωρίαση επιβαρύνεται με το κόστος της συμμετοχής σε χάπια, κρέμες, σαμπουάν, λοσιόν και αλοιφές παρόλο που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας του”.

Επίσης, το Επιδέρμια στοχεύει στην πληροφόρηση και ενημέρωση των ασθενών και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, καθώς και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα.

ΠΗΓΗ

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Ροή Αναρτήσεων