30 Σεπτεμβρίου 2023

Δικαιώνεται ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα σε περιόδους κρίσεωνΠολλοί ασφαλισμένοι απευθύνονται μέσω των ασφαλιστών στις ασφαλιστικές εταιρίες και ζητούν να προπληρώσουν ασφαλιστήρια συμβόλαια μέχρι και τον Αύγουστο θεωρώντας ότι έτσι εξασφαλίζουν καλύτερα χρήματα τους. Ωστόσο όπως αναφέρουν ασφαλιστές στο nextdeal.gr τα ηλεκτρονικά και λογιστικά συστήματα των ασφαλιστικών εταιριών δεν μπορούν να «δεχθούν» αυτές τις προπληρωμές.

Για μία ακόμη φορά πάντως, δικαιώνεται ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης ως πιο αξιόπιστος και φερέγγυος θεσμός που στέκεται δίπλα στον ασφαλισμένο.

Το nextdeal.gr πρώτο ειδησεογραφικό ασφαλιστικό site από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα αναδεικνύει συνεχώς με σύνεση τον δημιουργικό ρόλο των διαμεσολαβούντων και υπενθυμίζει συνεχώς μέσω των ανακοινώσεων ΟΛΩΝ των εταιριών ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το πρώτο οικονομικό καταφύγιο στην ελληνική οικονομία. Οι ασφαλιστικές εταιρίες είναι παρούσες σε στιγμές που το τραπεζικό σύστημα είναι απόν στα βασικά προβλήματα του Έλληνα. Επιπλέον, το nextdeal.gr παροτρύνει όσους εμπλέκονται στα ασφαλιστικά δρώμενα να κινούνται εντός της νομιμότητας και των κανόνων που διέπουν την ιδιωτική ασφάλιση, όπως έπραξε με την άποψη να μην κινούνται ανασφάλιστα στους δρόμους.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας