24 Μαρτίου 2023

Ο ΙΣΑ ζητά την άμεση αποπληρωμή των εφημεριών των ιατρών του Αιγινήτειου και Νίμιτς

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έλαβε γνώση της καταγγελίας των ειδικευόμενων της νευρολογικής και ψυχιατρικής κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείο, σύμφωνα με την οποία από 28/5/2015 οι ειδικευόμενοι ιατροί τόσο της ψυχιατρικής όσο και της νευρολογικής κλινικής ασκούν το νόμιμο δικαίωμα της επίσχεσης εργασίας για τις περικοπές στις εφημερίες του 2013, όσο και για τις απλήρωτες εφημερίες από το Δεκέμβριο του 2014 έως σήμερα.
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Όπως είναι γνωστό κατεβλήθησαν οι δεδουλευμένες εφημερίες των προηγουμένων μηνών σε όλα τα Νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις στα Νοσοκομεία και αποκαταστάθηκε η ομαλή λειτουργία τους. Πλην όμως μας έγινε γνωστό ότι στο ως άνω Νοσοκομείο, όπως επίσης στο Αρεταίειο αλλά και στο ΝΙΜΙΤΣ οι ιατροί παραμένουν ακόμα απλήρωτοι.
Με τη παρούσα παρέμβαση μας λοιπόν, αιτούμαστε όπως άμεσα αποκαταστήσετε το ζήτημα αυτό αποπληρώνοντας τους ιατρούς των Νοσοκομείων που ακόμα παραμένουν απλήρωτοι, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και των τριών αυτών προαναφερθέντων Νοσοκομείων, αλλά και όπως επίσης προβείτε στην αποπληρωμή των ποσών που αφορούν τις αυθαίρετες περικοπές των προηγουμένων ετών.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας