8 Ιουνίου 2023

EUROMEDICA Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Επιτυχής ανανέωση πιστοποίησης ISO 9001:2008

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανανέωσης της πιστοποίησης της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε. – EUROMEDICA από την TÜV Rheinland Gert GmbH. Από τη διεξαχθείσα  επιθεώρηση διαπιστώθηκε ότι η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. – EUROMEDICA συνεχίζει να  πληροί όλες τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του ISO 9001:2008, σχετικά με την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας. Επίσης πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2008 και η υπηρεσία διακομιδής ασθενών (ασθενοφόρα) της κλινικής.

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. – EUROMEDICA έχοντας ως γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες, τόσο της Ρόδου, όσο και της ευρύτερης περιοχής των Δωδεκανήσων, εφαρμόζει το διεθνώς αναγνωρισμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 στις υπηρεσίες της από το 2009.

Η ανανέωση της πιστοποίησης στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχει η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. – EUROMEDICA,  επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για ποιοτική και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών Υγείας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας