19 Απριλίου 2024
20.5 C
Athens

Δελφίνι “πιάνει” φιλία με μικρό κορίτσι! Δείτε το βίντεο


Στο ενυδρείο του Μισισίπι, δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερη  φιλία ανάμεσα σε ένα μικρό κορίτσι και ένα δελφίνι. Το γλυκό θαλάσσιο ζώο πλησίασε τη μικρή Ryenn, σταμάτησε μπροστά της και άρχισε να αλληλεπιδρά μαζί της, σχεδόν σαν να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της με τον δικό του τρόπο.

Η μητέρα της μικρής, Carly Keech, αποτύπωσε αυτήν την στιγμή σε ένα βίντεο και δήλωσε ότι αυτή η μοναδική εμπειρία «ξεκλείδωσε μια νέα σημαντική ανάμνηση» για την κόρη της

Τα δελφίνια είναι γνωστά για την ικανότητά τους να επικοινωνούν μεταξύ τους και με άλλα είδη, και επίσης έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με ανθρώπους. Η επικοινωνία των δελφινιών συμπεριλαμβάνει τόσο τη φωνητική επικοινωνία, όπως τα σφυρίγματα και τα ήχους που παράγουν, όσο και τη γλώσσα του σώματος, περιλαμβάνοντας κινήσεις και στάσεις.

δελφίνι

Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν εντοπίσει ότι τα δελφίνια έχουν μια πολύπλοκη γλώσσα και είναι ικανά να μεταφέρουν πληροφορίες και να επικοινωνούν για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της κοινής αναζήτησης τροφής.

δελφίνι

Αν και η επικοινωνία με τα δελφίνια είναι εφικτή και οι άνθρωποι έχουν εκπαιδεύσει δελφίνια για να εκτελούν διάφορες εντολές, υπάρχει πολλή περισσότερη που δεν γνωρίζουμε ακόμα σχετικά με τη δελφινική γλώσσα και επικοινωνία.

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας

Editors' Picks