20 Απριλίου 2024
14.4 C
Athens

Διήμερο Θεραπευτικό Σεμινάριο (1 & 2 Απριλίου) – Είσαι έτοιμος να βιώσεις τον Καθρέφτη του Σώματος;


Το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου διεξάγεται στην Αθήνα ένα ακόμα θεραπευτικό διήμερο «The Body Mirror Healing System» του Ιδρύματος Brofman. Αδράξτε την ευκαιρία να κοιτάξετε βαθιά στην ψυχή και το σώμα σας, να ανακαλύψετε όσα σας εμποδίζουν και να θεραπεύσετε τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν.

chakras

Το Σύστημα Καθρέφτης του Σώματος είναι μια τεχνική, μια μέθοδος, ένα σύνολο εργαλείων που μπορεί οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσει. Αυτά τα εργαλεία σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τη σχέση μεταξύ του σώματός σας, της συνειδητότητάς σας και της ζωής σας και να μελετήσετε τις εσωτερικές συμπεριφορές που έχουν αποδειχθεί ότι ενθαρρύνουν τη θεραπευτική διαδικασία. Οι τεχνικές είναι τόσο απλές που διδάσκονται ακόμη και σε παιδιά. Δεν υπάρχουν μυστικά σύμβολα και τίποτε το μυστικιστικό. Αυτό το σύστημα θεραπείας που αναπτύχθηκε από τον Μάρτιν Μπρόφμαν PhD αποτελεί μια σύνθεση της δυτικής ψυχολογίας και των ανατολικών φιλοσοφιών που βασίζονται στα τσάκρας (ενεργειακά κέντρα που πρωτοαναφέρθηκαν στις ινδουιστικές παραδόσεις).

Το Σύστημα Καθρέφτης του Σώματος βασίζεται στην ιδέα ότι τα μέρη του σώματός σας που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τις πλευρές της ζωής σας που δεν λειτουργούν καλά και για τις οποίες υπάρχει ένταση στη συνειδητότητά σας. Η ένταση είναι άγχος και το άγχος προκαλεί συμπτώματα.

Εάν θέλετε να απελευθερωθείτε από ένα σύμπτωμα, είναι σημαντικό να απελευθερώσετε το άγχος που δημιούργησε το σύμπτωμα, εναρμονίζοντας τις πλευρές της ζωής σας που δεν λειτούργησαν καλά.

annick portrait

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου Ανίκ Μπρόφμαν ανακάλυψε το Σύστημα “Καθρέφτης του Σώματος” το 1989. Θεράπευσε πολλά συμπτώματα στο σώμα της, όπως τον αστιγματισμό, χρόνιους πόνους στο λαιμό, τους ώμους καθώς και αλλεργίες. Τότε αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της ως κοινωνική λειτουργός για να αφιερωθεί στη θεραπεία και τη διδασκαλία του Συστήματος “Ο Καθρέφτης του Σώματος”.

Μοιράστηκε τη ζωή της με τον Μάρτιν Μπρόφμαν, τον δημιουργό του συστήματος The Body Mirror. Ο Μάρτιν Μπρόφμαν είχε διαγνωσθεί με καρκίνο τελικού σταδίου και οι γιατροί του είχαν ανακοινώσει ότι του μένουν λίγοι μήνες ζωής όταν ήταν 35 ετών. Τότε ήρθε σε επαφή με τις ανατολικές φιλοσοφίες και κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό του. Στη συνέχεια θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις τους με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Έφυγε από αυτή τη ζωή το 2014 σε ηλικία 74 ετών. Πλέον, η Ανίκ Μπρόφμαν είναι η συνεχιστής του έργου του και Πρόεδρος του Ιδρύματος Brofman. Από το 1991 έως και σήμερα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μοιράζοντας τις γνώσεις της και βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους να θεραπευτούν.

Τη μέθοδο Καθρέφτης του Σώματος παρακολουθούν επιστήμονες, γιατροί, νοσηλευτές, κάθε είδους θεραπευτές, φοιτητές, επιχειρηματίες, νοικοκυρές – άνθρωποι από όλα τα μονοπάτια της ζωής- οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες για να κατανοήσουν τον εαυτό τους καλύτερα και να βοηθήσουν τους ανθρώπους γύρω τους. Το θεραπευτικό σύστημα Καθρέφτης του Σώματος υποστηρίζει ότι όλοι είμαστε θεραπευτές. Αν η δική μας συνειδητότητα δημιούργησε ένα σύμπτωμα, η δική μας συνειδητότητα μπορεί και να το θεραπεύσει.

«ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ»

Μάρτιν Μπρόφμαν PhD

Πληροφορίες & εγγραφές: Όλγα Φασόη, 6977 818013,  [email protected]

https://www.fondation-brofman.org/week-end-chakra…/

website: https://www.fondation-brofman.org/?lang=el

  • Υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.
  • Δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Brofman Foundation for the Advancement of Healing.
  • Τα βιβλία της μεθόδου «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν», “Ενεργειακή θεραπεία” και “Βελτιώστε την όρασή σας” κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται. Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται.

 

Πηγή




Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας

Editors' Picks