14 Ιουνίου 2024
34.1 C
Athens

Μητσοτάκης – Θεσσαλονίκη: «Ξεκινά άμεσα η ανέγερση του Παιδιατρικού Νοσοκομείου»


ΟΚυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα υποδομής που δρομολογούνται στη Θεσσαλονίκη μετά τη συνάντησή του με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε μάλιστα στη διπλή του ιδιότητα «ως βουλευτής Θεσσαλονίκης και ως νεοεκλεγείς πρωθυπουργός», με την οποία προσήλθε στη συμπρωτεύουσα και έκανε λόγο για την αναπτυξιακή δυναμική όλης της βόρειας Ελλάδας.

Παραπέμποντας στις αναλυτικές του δηλώσεις, το επόμενο Σάββατο (09/09) στην καθιερωμένη ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε πως αρχίζει άμεσα η κατασκευή του Flyover, που αποτελεί ένα κρίσιμο έργο για την αποσυμφόρηση της Θεσσαλονίκης, αλλά και η κατασκευή του Παιδιατρικού Νοσοκομείου που θα ξεκινήσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2024.

“Θα ξεκινήσει -ελπίζουμε μέχρι το τέλος του έτους, το αργότερο τον Ιανουάριο του 2024- η κατασκευή του παιδιατρικού νοσοκομείου, σημαντική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος”, τόνισε συγκεκριμένα και πρόσθεσε:

“Το έργο πια έχει συμβασιοποιηθεί, η ελληνική πολιτεία έχει ολοκληρώσει όλα όσα έπρεπε να είχε κάνει σχετικά με ζητήματα που αφορούν χρήσεις γης και τον περιβάλλοντα χώρο. Ένα έργο-σταθμός που μαζί με τις υπόλοιπες σημαντικές αναβαθμίσεις που γίνονται στα νοσοκομεία της πόλης, και σε συνδυασμό βέβαια με το νέο ογκολογικό το οποίο θα κατασκευαστεί στο στρατόπεδο «Καρατάσιου», αλλάζουν άρδην την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην πόλη”.

 

Πηγή
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας

Editors' Picks