15 Απριλίου 2024
20.7 C
Athens

Medison Pharma: Νέα πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία ανακοινώνει τη λειτουργία της στην ελληνική αγορά


Στο τιμόνι της εταιρείας στην Ευρώπη, που έχει την έδρα της στη χώρα μας, βρίσκονται δύο Έλληνες ο Βίκτωρας Παπαμονιώδης, Chief Commercial Officer και ο Παναγιώτης Φωστέρης, Γενικός Διευθυντής της Νοτίου Ευρώπης.

Η Medison Pharma που ιδρύθηκε στο Ισραήλ το 1996, διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία στην φαρμακευτική αγορά, καθώς προσφέρει ένα μοντέλο μακροχρόνιων συνεργασιών με ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων βιοτεχνολογικών φαρμακευτικών εταιρειών.

Στην πορεία των ετών η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία ιδρύοντας γραφεία από τον Καναδά και την Βραζιλία έως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Πλέον δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες στο κόσμο και διατηρεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους παγκοσμίως, το 65% των οποίων είναι γυναίκες.

Η Medison Pharma έχοντας στο επίκεντρο της τον ασθενή εστιάζει στην παροχή πρόσβασης σε στοχευμένες καινοτόμες θεραπείες στις διεθνείς αγορές, βοηθώντας στη διάσωση και τη βελτίωση της ζωής των ασθενών που πάσχουν από σοβαρές και σπάνιες ασθένειες.

Ο Παναγιώτης Φωστέρης, Γενικός Διευθυντής της Νοτίου Ευρώπης δήλωσε από την πλευρά του:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Medison Pharma με τις καινοτόμες θεραπείες που αντιπροσωπεύει, ξεκινά μία νέα πορεία στη χώρα μας με στόχο να ενισχύσει το έργο των γιατρών απέναντι σε σπάνια και χρόνια νοσήματα. Η παρουσία της Medison Pharma στην χώρα μας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της εταιρείας στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Η επέκταση της εταιρείας στη νότια Ευρώπη

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, η Medison Pharma έχει ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή της στην Ευρώπη. Απόφαση της διοίκησης είναι τα κεντρικά γραφεία της Νοτίου Ευρώπης να εδρεύουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Τα εγκαίνια των νέων γραφείων θα πραγματοποιηθούν το Φθινοπώρο του 2023.

Η Medison Pharma στην παρούσα φάση διαθέτει στους ασθενείς στην Ελλάδα θεραπεία για το μεταστατικό μελάνωμα του ραγοειδούς χιτώνα και τη γενικευμένη μυασθένεια Gravis (gMG), ενώ σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθούν νέες συνεργασίες.

To υποκατάστημα της Νοτίου Ευρώπης είναι πλήρως στελεχωμένο με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη από την αγορά του φαρμάκου, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

 

Πηγή
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας

Editors' Picks