14 Ιουνίου 2024
34.1 C
Athens

Για 8η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards “Recognizing Excellence in Healthcare Innovation, Digital Technologies & Investment”


Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ο Νεκτάριος Ταβερναράκης

Η BOUSSIAS Events και το Health Daily διοργανώνουν για όγδοη συνεχή χρονιά τα Healthcare Business Awards με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις σε όλο το φάσμα της Υγείας.

Στο πλαίσιο του θεσμού θα αναδειχθούν και αυτή τη χρονιά οι πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων του κλάδου, οι πρωτοβουλίες των Συλλόγων Ασθενών που δίνουν αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών τους, των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που πραγματοποιούν έρευνα με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, των ΜΚΟ με σημαντική συνεισφορά στη βελτίωση της υγείας ευάλωτων πληθυσμών, των ιατρικών επιστημονικών εταιρειών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μελών τους και των νοσοκομείων που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο, έναν τεράστιο όγκο περιστατικών. Επιβραβεύεται επίσης, η τεχνολογική καινοτομία στην Υγεία μέσω των βέλτιστων πρακτικών e-Health, οι πρωτοβουλίες επιχειρήσεων εκτός κλάδου που στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας υλοποιούν σημαντικές δράσεις στον τομέα της Υγείας, αλλά και εταιρείες start-up που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Μέσω των βραβείων Healthcare Business Awards αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται. Στόχος της αξιολόγησης και της επιβράβευσης είναι η διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα.

Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης είναι ο Νεκτάριος Ταβερναράκης, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (European Research Council – ERC), Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΙΤΕ, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Μέλος ΔΣ Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας, ενώ τη σύνθεση της επιτροπής ολοκληρώνουν στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, σύμβουλοι εταιρειών, σύλλογοι ασθενών, κορυφαίοι ιατροί και ακαδημαϊκοί, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων κτλ.

Τα βραβεία πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα των Σ.Φ.Ε.Ε, Π.Ε.Φ, HL7 Hellas, Pharma Innovation Forum, και Σ.Α.Φ.Ε.Ε.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται έως τις 28 Ιουλίου μέσω του www.healthcareawards.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: Βάλια Κυρίτση Τ: 210 6617777, (εσωτ. 227), E: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δελτίο Τύπου: PHOCUS Κατερίνα Λιάτσου, Τ: 210 3460684, 6947 416499, Ε: [email protected]

Πηγή
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας

Editors' Picks