15 Απριλίου 2024
27.6 C
Athens

Τριπλή βράβευση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας RAFARM στα Hellenic Responsible Business Awards 2023


Διακρίθηκε στην ενότητα «Πρότυπο Επένδυσης»

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, απέσπασε τρία βραβεία στην φετινή διοργάνωση των Hellenic Responsible Business Awards. Οι τρεις κατηγορίες της ενότητας «Πρότυπο Επένδυσης» που διακρίθηκε η RAFARM είναι:

  • Gold Award στην κατηγορία «Ενίσχυση Απασχόλησης»
  • Silver Award στην κατηγορία «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας»
  • Βronze Award στην κατηγορία «Μακροπρόθεσμη Επένδυση (Τοπικής/περιφερειακής ή Εθνικής Εμβέλειας)»

Ο  κ. Άρης Μητσόπουλος, Αντιπρόεδρος της RAFARM, δήλωσε για την τιμητική διάκριση: «H RAFARM εξελίσσεται, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, προάγει τη βιώσιμη ελληνική επιχειρηματικότητα, και συνεισφέρει σε έναν πιο υγιή πλανήτη και ένα πιο υγιές μέλλον για όλους. Η RAFARM,  υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα στην Ελλάδα, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ, για τα έτη 2021-2027, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την κοινωνία και την εθνική οικονομία».

Αναλυτικότερα οι διακρίσεις ανά ενότητα:

Gold  Award στην κατηγορία «Ενίσχυση Απασχόλησης»

H RAFARM αναπτύσσεται μαζί με τους ανθρώπους της, για αυτό και υπερδιπλασίασε τις θέσεις εργασίας την τελευταία δεκαετία. Με την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες και να ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της. Συγκεκριμένα, 300 νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται από το επενδυτικό πλάνο 2021-2027, με την εταιρεία να έχει ήδη έχει καλύψει τις 100 νέες θέσεις εργασίας (2021-2023) με ταλαντούχους ανθρώπους. Στη RAFARM το 63% των ανθρώπων είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (49% Bachelor, 11% MSc, 3% PhD) και υψηλής εξειδίκευσης.

Silver Award στην κατηγορία «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας»

Η RAFARM κάθε μέρα κάνει ένα βήμα μπροστά και συμβάλει στην εξέλιξη του ελληνικού επιχειρείν. Η εταιρεία μετασχηματίζεται διευρύνοντας τις επιχειρηματικές προοπτικές σε μεγάλες αγορές, διασφαλίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενισχύοντας την εισαγωγή καινοτομίας στην έρευνα και την παραγωγή σύνθετων φαρμακευτικών σκευασμάτων, εφαρμόζοντας προγράμματα μείωσης του αποτυπώματος για έναν πιο υγιή πλανήτη, και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Βronze Award στην κατηγορία «Μακροπρόθεσμη Επένδυση»                                                                                          

Η υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της RAFARM ύψους 120 εκατ. € (2021-2027) έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην κοινωνία και την εθνική οικονομία: υποστηρίζει την επάρκεια φαρμάκων και την πρόσβαση των ασθενών σε απαραίτητες θεραπείες, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, συνεισφέρει στην ανάπτυξη προστιθέμενης αξίας του κλάδου της φαρμακευτικής βιομηχανίας, έχει πολλαπλασιαστική επίδραση στο ΑΕΠ  και συνεισφέρει στην ανθεκτικότητα του συστήματος υγείας.

Για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνονται τα Hellenic Responsible Business Awards από την Boussias, σε παραγωγή και επικοινωνία της Paturn Communication & Consulting, για να αναγνωρίσουν και να προβάλουν τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά και επιβραβεύουν τις Υπεύθυνες Επιχειρήσεις που  συνεισφέρουν στην Ελλάδα του εμείς.

rafarm awards2023

Διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά:

Ιωάννης Παπαδημητρίου CFO RAFARM, Ειρήνη Ρασσιά Executive Vice President RAFARM, Ιωάννα Ρασσιά Executive Vice President – QPPV RAFARM, Άρης Μητσόπουλος Executive Vice President RAFARM, Ευρυδίκη Τερζή, Senior Director Global Quality & QP RAFARM, Νίκος Βασιλάκος COO RAFARM, Κώστας Ποδάρας Regulatory Affairs Director RAFARM, Γεώργιος Χαλκιάς Chief Scientific Officer RAFARM, Χριστίνα Βεϊοπούλου Head of Communications and Social media RAFARM.

Πηγή
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας

Editors' Picks