Το τόφου έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Φτιάχνεται από πήγμα φρέσκου γάλακτος σόγιας, το οποίο αρχικά συμπιέζεται σε ένα συμπαγές κομμάτι και στη συνέχεια ψύχεται. Είναι παρόμοια μέθοδος με το παραδοσιακό γαλακτοκομικό τυρόπηγμα.
Το τόφου είναι βασικό συστατικό στην ταϊλανδέζικη και κινέζικη κουζίνα. Μπορεί να μαγειρευτεί...
Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 17:00-20:00, με θέμα:
H υγεία στην ψηφιακή εποχή: άλμα στο μέλλον για καλύτερη υγεία στο παρόν
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα.
Συμμετέχουν:
ΕΙΣΑΓΩΓΗ | Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου – πρ. Επίτροπος...