14 Ιουνίου 2024
34.1 C
Athens

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Βόλου: Πλημμύρισε η πτέρυγα των φαρμάκων για τις χημειοθεραπείες – Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου


Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείου του Βόλου, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, καθώς τα νερά σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, μπήκαν στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες.

Ύστερα από την καταγγελία του προέδρου Κωνσταντίνου Μηνδρινού, το Νοσοκομείο Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τις θεραπείες των ασθενών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση σήμερα Τρίτη δεν θα πραγματοποιηθούν οι 18 προγραμματισμένες θεραπείες. Όσες ακυρώθηκαν σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο, 06/09, κανονικά με το εφεδρικό μηχάνημα που διαθέτει το νοσοκομείο Βόλου.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Βόλου

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Βόλου:

«Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που συνεχίζεται στο ΓΝ Βόλου, πλημμύρησε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι προγραμματισμένες θεραπείες (18), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά, με το εφεδρικό μηχάνημα που διαθέτουμε (Από δωρεά του ΔΟΜ διεθνής οργανισμός μετανάστευσης)».

«Φανταστείτε ένα νοσοκομείο γεμάτο κουβάδες, όπου στάζουν τα ταβάνια»

Νωρίτερα ο πρόεδρος των εργαζομένων μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη: «Φανταστείτε ένα νοσοκομείο γεμάτο κουβάδες, όπου στάζουν τα ταβάνια, πέφτουν ψευδοροφές και σοβάδες. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη».

«Δεν έχουμε ενημέρωση πού μπορεί να μεταφερθούν ασθενείς, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρο του νοσοκομείου όπου φυλάσσονται τα φάρμακα για χημειοθεραπείες και έχει γεμίσει νερά», είπε επίσης ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

«Πέφτει συνεχώς νερό μέσα στο στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. Στους θαλάμους των ασθενών δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι εργαζόμενοι με προστατευτικό εξοπλισμό σκέπασαν τα μηχανήματα για να μην πάθουν ζημιά», πρόσθεσε.

Ενημέρωσε τέλος ότι κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αντλεί τα νερά που έχουν μαζευτεί στην πίσω μεριά στο υπόγειο του νοσοκομείου.

Πηγή
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας

Editors' Picks