9 Ιουνίου 2023

Κεφαλονιά: Στα εγκαίνια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η Μίνα Γκάγκα

Στην παράδοση ενός υπερσύγχρονου τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο του νησιού της Κεφαλονιάς, χάρη σε δωρεά από το Ίδρυμα Γ.& Μ. Βεργωτή, παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Το Ίδρυμα Γ & Μ Βεργωτή παρέδωσε σήμερα στο υπουργείο Υγείας τη νέα δωρεά (προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ) που αφορά την πλήρη ανακαίνιση του χώρου των Επειγόντων και τον πλήρη εξοπλισμό τους.

«Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να έρχομαι ξανά στην Κεφαλονιά και να βλέπω τελειωμένο το TEΠ. Να ευχαριστήσω τον κληροδότη μας για τη δωρεά αυτή αλλά και γενικά για την στήριξη στο νοσοκομείο» ανέφερε στο χαιρετισμό της, η κ. Γκάγκα, ενώ πρόσθεσε ότι «από πλευράς κυβερνήσεως, έχουμε βάλει πολλές δομές στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την αναβάθμιση πολλών υποδομών αλλά πάντα είναι σημαντικές οι δωρεές ιδιωτών, που από την περίοδο της πανδημίας και μετά έχουν βοηθήσει πάρα πολύ».

Τέλος, η κ. Γκάγκα θέλησε να ευχαριστήσει «όλο το προσωπικό του νοσοκομείου το οποίο είναι δοσμένο στη δουλειά και κάνει για τεράστια προσπάθεια, καθώς από όλες τις μονάδες βγαίνει μια σημαντική δουλειά και ο κόσμος της Κεφαλονιάς το καταλαβαίνει. Μας ενδιαφέρει να υπάρχει η αίσθησης ασφάλειας».

Πηγή

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας