31 Μαρτίου 2023

«Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα» : Συνάντηση του παγκόσμιου υγειονομικού τομέα στην εκδήλωση των ICCA και AC Forum Κωνσταντινούπολη στις 6-8 Ιουνίου 2023.

Η Κωνσταντινούπολη (İstanbul) θα φιλοξενήσει την εκδήλωση «Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα»,  στις 6-8 Ιουνίου 2023. Η εκδήλωση, η οποία αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Διεθνούς Ένωσης Συνεδρίων και Συναντήσεων [International Congress and Convention Association (ICCA)] και του Φόρουμ Ενώσεων και Διασκέψεων [Associations & Conference (AC) Forum], αφορά ένα διήμερο πρόγραμμα, στο πλαίσιο του οποίου, θα συναντηθούν μέλη της ICCA και του AC Forum, καθώς επίσης μέλη ενώσεων και κορυφαία ενδιαφερόμενα μέρη του ιατρικού κλάδου, προκειμένου να συζητήσουν την εξέλιξη των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα, με σκοπό να παραμένει επίκαιρος και να δεσμευτεί απέναντι στις μελλοντικές γενιές.

«Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα», μια κοινή προσπάθεια των ICCA και AC Forum, περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές εκδηλώσεις σε διάστημα τριών ετών, εστιάζοντας στον υγειονομικό τομέα. Η πρώτη διοργάνωση της εκδήλωσης B2B, με φυσική παρουσία, μια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα ήδη από το 2021, φιλοξενήθηκε στις Κάννες της Γαλλίας στις 6-8 Ιουλίου 2022. Η δεύτερη διοργάνωση, η οποία θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες σχεδιασμού συναντήσεων με αντικείμενο τον υγειονομικό τομέα, θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη εντός του έτους, ως αποτέλεσμα ενεργειών του TGA, του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης της Τουρκίας.

Η εκδήλωση «Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα» στην Κωνσταντινούπολη θα συγκεντρώσει στην Τουρκία τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων των πλέον σημαντικών και ιατρικών συνεδρίων παγκοσμίως. Σκοπός της εκδήλωσης είναι  να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας των συναντήσεων του υγειονομικού τομέα στην εποχή μετά την πανδημία και να διευρύνει το μερίδιο της Κωνσταντινούπολης στην εν λόγω αγορά.

Πηγή

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας