29 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΟΠΥΥ: Εκτός εορτασμών για τα 10 χρόνια του Οργανισμού ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ)Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια της λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ. Αυτή τη φορά σειρά έχει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) ανακοίνωσε πριν από λίγο τη μη συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΕΟΠYΥ, για την επέτειο των 10 χρόνων από τη λειτουργία του.

Για την αποχή του από το διήμερο των εκδηλώσεων -που θα γίνει στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο- ο ΠΙΣ αναφέρει τους παρακάτω λόγους:

1. Με το clawbαck και το rebαte στα ύψη είναι εκτός τόπου και χρόνου εορταστικές εκδηλώσεις από Οργανισμό που όφειλε να κάνει αιματηρή οικονομία για να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις
του έναντι των παρόχων.
2. Η σημερινή δ1οίκηση του ΕΟΠΥΥ λειτουργεί και εκφράζεται απαξιωτικά για τους γιαατρούς, τους οποίους θεωρεί περίπου «αναγκαίο κακό». Θεώρηση που αντανακλά στις δηλώσεις και τις
ενέργειές της
3. Είναι αναγκαία η επέμβαση των πολιτικά προϊσταμένων της.
4. Η πραγματική αποτίμηση του υδροκέφαλου ΕΟΠΥΥ για όποιον ενδιαφέρεται, παρουσιάζεται στις προσκλήσεις όσων δικαίως καλούν σε διαμαρτυρία στις 23.2.2023.

Να σημειωθεί πως οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ, δηλαδή, οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί, τα Διαγνωστικά Κέντρα και τα Εργαστήρια, προετοιμάζουν κινητοποιήσεις έξω από το Πολεμικό Μουσείο.

Πηγή

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας