21 Ιανουαρίου 2022

Πεταλούδα: Webinar με θέμα “Οστεοπόρωση, Ινομυαλγία και Ρευματικά νοσήματα”

Έρχεται το πρώτο εκπαιδευτικό webinar της χρονιάς από τον Σύλλογο “Πεταλούδα“. Συγκεκριμένα, “την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, ώρα 18:00 θα συναντηθούμε διαδικτυακά για να παρακολουθήσουμε δύο καταξιωμένους επιστήμονες να μας μιλούν γύρω από την οστεοπόρωση, την ινομυαλγία και τα ρευματικά νοσήματα”, αναφέρει ο Σύλλογος και προσθέτει: “Πρόκειται για μια μοναδική περίπτωση όπου οι ασθενείς μπορούν να ρωτήσουν τους ειδικούς και να λάβουν απαντήσεις για σοβαρά θέματα υγείας!”.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στο Webinar είναι δωρεάν.

Για να κλείσετε την θέση σας στείλτε το ονοματεπώνυμό, το τηλέφωνο και το email σας στο [email protected] για να σας σταλεί ο σύνδεσμος.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Webinar παρακάτω:

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Πεταλούδα

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF).

Ιδρύθηκε το 1999 και αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο, το οποίο απευθύνεται στο κοινό και σαν κύριο στόχο έχει την ενημέρωση γύρω από την σκελετική υγεία, τη διατροφή, την άσκηση, τη ψυχολογία, την πρόληψη και τη αντιμετώπιση των νόσων που σχετίζονται με αυτή. Ο Σύλλογος έχει μέχρι σήμερα αναπτύξει ενεργό δράση και έργο τόσο μέσα στα όρια της Αττικής όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Διατηρεί άριστη σχέση συνεργασίας με επιστημονικά σωματεία που ασχολούνται με την οστεοπόρωση καθώς και με το Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε συνεργασία με τους παραπάνω φορείς διεξάγει επιδημιολογικές και άλλες μελέτες προκειμένουνα συγκεντρωθούνκαιναεπεξεργαστούνστοιχεία για την χρόνια αυτή νόσο.

Η δραστηριότητά του επεκτείνεται στην ενημέρωση και συμβουλευτική μέσω ημερίδων σεμιναρίων, συνεδρίων και ενημερωτικών εντύπων, τα οποία αναλύουν σημαντικά θέματα της σκελετικής μας υγείας.

Αποτέλεσμα της πολύχρονης αυτής προσπάθειας ήταν η Πεταλούδα, Σύλλογος Σκελετικής Υγείας να κατακτήσει την πρώτη θέση για την εξέχουσα πορεία του, μεταξύ 186 χωρών, στο Παγκόσμιο Συνέδριο που διεξήχθη στο Miami των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και το 1ο βραβείο μεταξύ 212 χωρών για τη δημιουργία της καλύτερης καμπάνιας δημοσιοποίησης (Best Media Campaign), στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συλλόγων για την Οστεοπόρωση που διεξήχθη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Τέλος, ο Σύλλογός μας κέρδισε το Bronze βραβείο στα HealthcareBusinessAwards για την προσφορά των 1000 εξετάσεων οστικής πυκνότητας DEXA σε συμπολίτες μας πανελλαδικά!

ΠΗΓΗ

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Ροή Αναρτήσεων