21 Ιανουαρίου 2022

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για την απιστία και τα reality

Η αγαπημένη ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη ήταν χτες βράδυ καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή After Dark, σε μια συνέντευξη απολαυστική και με αποκαλύψεις. Όσο και αν ήθελε όμως ο παρουσιαστής να παρακινήσει την πανέμορφη ηθοποιό να μιλήσει για τα προσωπικά της, “έφαγε άκυρο”. Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε όμως για την απιστία, όπως και για το τι πιστεύει για τα reality shows. Αναφέρθηκε επίσης στην αρχή της καριέρας της, στα πρώτα της βήματα που δεν περιελάμβαναν την υποκριτική καθόλου.

Τι δήλωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη στον Θέμη Γεωργαντά

Ήθελε να γίνει ηθοποιός ή όχι; “Καθόλου δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Δεν έγινε για άλλους λόγους, ήταν δύσκολα τα χρόνια του Λυκείου και αυτό έτσι ακυρώθηκε. Ασφαλίστρια έγινα λόγω μπαμπά, αγαπούσα τη δουλειά αλλά όταν έπαιξα στα Κόκκινα φανάρια ήθελα να είμαι περισσότερο εκεί. Δεν ήθελα να παίξω, δεν το είχα σκεφτεί, δεν μου είχε περάσει σαν ιδέα, δεν είχα το θέλω”.

Η σχέση της με τα reality shows ποια είναι; “Όλο αυτό το κουτσομπολίστικο και από την τρύπα δεν με αφορά. Μου είναι τελείως αντίθετο με τα πιστεύω μου. Ίσα ίσα εκνευρίζομαι κάποια από αυτά είναι προσβλητικά πολύ, όπως το The Bachelor. Δεν γίνεται να λέμε για #metoo να προσπαθεί η γυναίκα να εδραιωθεί και ξαφνικά να τσακώνονται τρεις γυναίκες για έναν άνδρα”. 

Αν και δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στο εάν έχει σχέση αυτή την στιγμή ή όχι, με ποιον, εάν είναι ευτυχισμένη κτλ, η Ντόρα Μακρυγιάννη απάντησε σχετικά με την απιστία: “Πάντως δεν θα του πω όχι γιατί για να το κάνει ή εν μέρει φταίω εγώ ή κάτι δεν τον καλύπτει. Όταν ήμουν 18-19 μπορεί, όσο μεγαλώνω όχι. Για να γίνει αυτό υπάρχουν άλλοι λόγοι”. Τέλος, η ηθοποιός ρωτήθηκε ποιο ήταν το πιο παράξενο μέρος στο οποίο έχει κάνει ποτέ σεξ. Η απάντησή της; Στο ελαιοτριβείο!!!

ΠΗΓΗ

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Ροή Αναρτήσεων