20 Ιανουαρίου 2022

Σεξ κόσμος: Εντυπωσιακά στατιστικά για την ποιότητα του σεξ σε παγκόσμια κλίμακα

Ο παγκόσμιος χάρτης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός ως προς το σεξ. Σε κάθε χώρα υπάρχουν διαφοροποιήσεις, οι οποίες κάνουν τον κόσμο μας ακόμη πιο όμορφο. Δείτε παρακάτω ορισμένα στατιστικά, τα οποία προσελκύουν την προσοχή και αφυπνίζουν το ενδιαφέρον. Όλα αυτά τα στοιχεία ρίχνουν φως στη σεξουαλική δραστηριότητα των πολιτών του κόσμου!

Στατιστικά σεξ από ολόκληρο τον κόσμο

  • Κάνουν πιο συναρπαστικό σεξ στη Νιγηρία και το Μεξικό: Υπάρχουν μερικές εκπλήξεις στον παγκόσμιο χάρτη σεξ. Για παράδειγμα, οι Γάλλοι δεν ανταποκρίνονται στη φήμη τους ως μεγάλοι εραστές, αναφέροντας μερικά από τα χαμηλότερα επίπεδα σεξουαλικού ενθουσιασμού στην έρευνα. Το Μεξικό και η Νιγηρία υπερισχύουν σχεδόν παντού με μεγάλη διαφορά. Τι συμβαίνει όμως με το Μεξικό; Λοιπόν, οι άνθρωποι τείνουν να είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι με τη σεξουαλική τους ζωή όταν νιώθουν σεβασμό κατά τη διάρκεια της πράξης.
  • Οι άνθρωποι στην Ιαπωνία είναι πραγματικά δυσαρεστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή: Ακόμη και μεταξύ των χειρότερων επιδόσεων, η Ιαπωνία ξεχωρίζει. Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων αναφέρει ότι είναι δυσαρεστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή παρά ικανοποιημένοι. Το 34% του ιαπωνικού λαού αναφέρει ότι κάνει σεξ κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, οι γυναίκες αποθαρρύνονται από το να παντρευτούν εάν θέλουν να πετύχουν στη δουλειά τους, επομένως ο γάμος βρίσκεται σε παρακμή. Και οι παντρεμένοι, σύμφωνα με την επιστήμη, κάνουν το περισσότερο σεξ σε όλο τον κόσμο.

  • Το χάσμα του οργασμού μεταξύ των φύλων ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα: Περίπου το 48% των ανθρώπων παγκοσμίως «πάντα» ή «σχεδόν πάντα» βιώνουν οργασμό. Δεν αποτελεί έκπληξη, το ποσοστό για τους άνδρες (61%) είναι 28 μονάδες υψηλότερο από το αντίστοιχο για τις γυναίκες (33%). Η Νιγηρία έχει ένα απίστευτα μικρό χάσμα τεσσάρων βαθμών. Η Σιγκαπούρη, η Κίνα και το Μεξικό είχαν τις μικρότερες διαφορές μεταξύ των ποσοστών οργασμού ανδρών και γυναικών, ενώ η Ρωσία και η Ταϊλάνδη είχαν τις μεγαλύτερες. Αυτό που υποδηλώνεται, λοιπόν, είναι ότι οι βελτιώσεις στη θέση των γυναικών στην κοινωνία δεν μεταφράζονται πάντα σε βελτιώσεις στις σεξουαλικές σχέσεις.
  • Η Τουρκία έχει ανησυχητικά υψηλό ποσοστό ΣΜΝ: Οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις δεν είναι αστείες. Το 55% των Τούρκων ανέφεραν ότι δεν είχαν ποτέ ΣΜΝ. Η επόμενη χειρότερη χώρα, η Ρωσία, είναι 12 μονάδες υψηλότερη. Ίσως οι Τούρκοι να είναι πιο ειλικρινείς ή πιο παρανοϊκοί από όλους τους άλλους. Όμως, ταυτόχρονα οι Τούρκοι ανέφεραν περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και το έκαναν απροστάτευτοι περίπου το 45% των περιπτώσεων.
  • Οι άνθρωποι στην Ασία τείνουν να είναι αρκετά μεγάλοι όταν χάνουν την παρθενία τους, σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα: Αλλάζοντας ταχύτητα από το πολύ σεξ στο να μην το κάνουν, φαίνεται ότι οι άνθρωποι χάνουν την παρθενία τους σε διαφορετικές ηλικίες σε διαφορετικά μέρη. Οι ασιατικές χώρες έχουν πολύ υψηλότερη μέση ηλικία απώλειας παρθενίας από ό,τι τα έθνη βασικά οπουδήποτε αλλού. Ο λόγος για αυτούς τους αριθμούς στην Ανατολική Ασία είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει σχέση με τις θρησκευτικές παραδόσεις ή τους πολιτισμικούς κανόνες της Ανατολικής Ασίας που προάγει τον σεξουαλικό συντηρητισμό.

ΠΗΓΗ

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Ροή Αναρτήσεων