20 Ιανουαρίου 2022

Σασμός 23/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς; [trailer]

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο της αγαπημένης δραματικής σειράς “Σασμός” προβάλλεται απόψε στις 21:00 από την τηλεόραση του Alpha TV. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών ήταν ραγδαίες και σήμερα συνεχίζονται οι αποκαλύψεις, διαταράσσοντας τις ισορροπίες στο ορεινό χωριό του Ρεθύμνου. Η Στέλλα έχει αλλάξει τελείως χαρακτήρα μετά τον χωρισμό, την απώλεια της εγκυμοσύνης αλλά και της αποκάλυψης της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην αλήθεια αναφορικά με τον δολοφόνο του Στεφανή.

Σασμός 23/11: Τι θα δούμε απόψε στον Σασμό στο 47ο επεισόδιο;

Ούτε οι ίδιοι οι γονείς της δεν αναγνωρίζουν την Στέλλα, η οποία έχει αλλάξει εντελώς τον χαρακτήρα της. Έχει μετατραπεί σε μια πικρόχολη, πληγωμένη γυναίκα που αποζητά εκδίκηση. Η Αργυρώ προσπαθεί να την μεταπείσει, έτσι ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα με την Καλλιόπη. Αφού έχει μάθει για την σχέση ανάμεσα στον Μαθιό και την Βασιλική, μια ακόμη αποκάλυψη πρόκειται να την αποτελειώσει. Η ίδια βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο, εκεί που την περιμένει ένα πολύ μεγαλύτερο σοκ. Ο Άγγελος την κουράρει και εκείνη την στιγμή που βρίσκεται από πάνω της, η Καλλιόπη παρατηρεί τον σταυρό που φορά στον λαιμό του. Κάτι της θυμίζει αυτός ο σταυρός και της ξυπνά μνήμες.

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης πλησιάζει και πάλι τον Μανόλη για να του εκμαιεύσει την αλήθεια. Τον ρωτάει λοιπόν αν γνωρίζει κάτι για τον φονιά του Στεφανή. Ο Μανόλης δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα. Ο Μαθιός την έχει άσχημα, καθώς τον πλησιάζουν από πολλές μεριές και ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα. Παράλληλα, η Μαρίνα συζητά με τη γιαγιά Ειρήνη για το πώς θα φανεί στον Πετρή μια ενδεχόμενη αποκάλυψη για τις παράνομες σχέσεις. Τέλος, ο Νικηφόρος συζητά με τον Μανόλη εκφράζοντας τον θαυμασμό του που ο Μαθιός προστατεύει τόσο πολύ την γυναίκα που αγαπάει. Πώς θα αντιδράσει ο Μανόλης στο άκουσμα αυτών των σκέψεων του φίλου του;

ΠΗΓΗ

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Ροή Αναρτήσεων