20 Ιανουαρίου 2022

Φαίη Ξυλά: Μια απολαυστική συνέντευξη της ηθοποιού στο The 2Night Show

Η αγαπημένη ηθοποιός Φαίη Ξυλά βρέθηκε χτες το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” σε μία απολαυστική συνέντευξη. Μίλησε για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, και την επαγγελματική τους συμβίωση. Επίσης αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo που έχει ξεκινήσει δυναμική στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή. Τέλος, με αφορμή την σειρά στην οποια πρωταγωνιστεί, επεσήμανε πως εκείνη δεν θα την πείραζε καν η διαφορά ηλικίας.

Φαίη Ξυλά: Τι είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show

Αρχικά, η Φαίη Ξυλά εξομολογήθηκε πως έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και πως τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη γι’ αυτή την πόλη. Έχει μάλιστα την αμερικανική υηκοότητα και έχει σκεφτεί να μετοικήσει εκεί κάποια στιγμή. Από την αρχή ήξερε πως θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο. Έτσι, αν και πήγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει ναυτιλιακά, εντούτοις στην πραγματικότητα έκανε ταξίδια και απόλαυσε μια μοναδική περιπέτεια. Ωστόσο, δεν θέλει να το αποκαλέσει “ψέμα” αυτό που έκανε στους γονείς της, οι οποίοι πίστευαν πως το παιδί τους σπούδαζε ενώ η αλήθεια ήταν άλλη.

Προχωρώντας στο θέμα του #metoo, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως τρέφει μεγάλο θαυμασμό για τα θύματα που βρήκαν το σθένος να μιλήσουν. Η ίδια δεν έχει υπάρξει θύμα τέτοιων ακραίων συμπεριφορών, αν και ήταν μάλλον τυχερή γιατί έθεσε από την αρχή όρια που οι άλλοι τα σεβάστηκαν. Σύμφωνα με την κα Ξυλά, αυτό το κίνημα θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ελληνική σκηνή. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Στο Εθνικό η σχολή ήταν αυστηρή, αλλά είναι άλλο από το να προσβάλει κάποιος ή να χειροδικεί. Σε εμένα δεν έχει συμβεί το δεύτερο γιατί μάλλον έθεσα τα όριά μου και αντιστάθηκα. Τόλμησα να αντισταθώ και ούτε αυτό είναι εύκολο. Έχω βρεθεί και από τις δύο πλευρές. Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος για τους γύρω του και το μέγεθος του κακού είναι τόσο μεγάλο, ακυρώνει οτιδήποτε καλό έχει κάνει. Ο συνδυασμός αλαζονείας, χαμηλής αυτοεκτίμησης και η κατάχρηση εξουσίας τους κάνει να νιώθουν μικροί Θεοί, ότι δεν θα τιμωρηθούν ό,τι και να κάνουν. Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από αυτούς και να έχω καλή συνεργασία μαζί τους, αλλά ακόμα και αυτό συνέβη χειριστικά”.

Για τον πρώην σύζυγό της, η ηθοποιός μόνο καλά λόγια είχε να πει. Μεγαλώνοντας ένα παιδί μαζί, είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται αυτή η σχέση σε ποιοτικό επίπεδο: “Είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχουν παιδιά να είναι προτεραιότητα. Μπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι, αλλά είστε οι γονείς τους παιδιού. Εμείς χωρίσαμε καλά. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Ο γιος μου δεν ξέρω με τι θέλει να ασχοληθεί. Έχει μεγαλώσει στο θέατρο βέβαια”. 

ΠΗΓΗ

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Ροή Αναρτήσεων