24 Σεπτεμβρίου 2023

Νέο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANAΞεκίνησε ένα ακόμα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων CANA, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας τους με την αμερικανική εταιρεία Alphatec Spine. Πρόκειται για πρόγραμμα χειρουργικών επεμβάσεων σε άτομα που αδυνατούν να καλύψουν το αντίστοιχο κόστος.

Η πρώτη χειρουργική επέμβαση του συγκεκριμένου προγράμματος πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 σε 13χρονη ασθενή που έπασχε από παιδική σκολίωση. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης χρησιμοποιήθηκε ο πλέον προηγμένος εξοπλισμός (διαυχενικές βίδες, ράβδοι, περικόχλια) της εταιρείας Alphatec Spine, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της οποίας στην Ελλάδα είναι τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA. Το αποτέλεσμα ήταν άριστο και η ασθενής κατάφερε να περπατήσει το ίδιο βράδυ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana, Κώστας Κανάρογλου δήλωσε: «Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνεργασία με την Alphatec Spine, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για πέντε χειρουργικές επεμβάσεις τον χρόνο, με στόχο να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας