24 Μαρτίου 2023

Προσφορά απινιδωτή στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Σε μία εξαιρετική κίνηση κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας προέβησαν –εκπροσωπώντας τους συλλόγους τους- ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Γιάννης Γκόβας και Δώρος Κλεοβούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, Μιχάλης Μηνούδης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Γρηγοριάδης.
Συγκεκριμένα, παρέδωσαν έναν απινιδωτή στον πρόεδρο κ. Στέφανο Φούσα και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.
Ο απινιδωτής αποκτήθηκε με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη διεξαγωγή του αγώνα Ανοικτού Αγώνα Δρόμου, 3 & 8 χιλιομέτρων “CARDIORUN”, που συνδιοργάνωσαν πέρσι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Φούσας, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των συλλόγων για τη σημαντική προσφορά του απινιδωτή, δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία που ξεκίνησε με τους Ολυμπιονίκες, τους γυμναστές και τα γυμναστήρια τον προηγούμενο χρόνο, θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα και ότι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα υποστηρίζει πολλαπλά και πολύπλευρα πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην ανάδειξη του Μαζικού Αθλητισμού.
Ο απινιδωτής θα αποσταλεί, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε μια ακριτική περιοχή της χώρας μας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας