24 Σεπτεμβρίου 2023

Δωρεάν Εξετάσεις και Ενημερωτική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού διοργάνωσε το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου στη Σάμο



Δωρεάν εξετάσεις μαστού και ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η σύγχρονη στρατηγική κατά του καρκίνου μαστού» πραγματοποίησε, πρόσφατα στη Σάμο, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με το φιλοτεχνικό Όμιλο Σάμου.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, οι ιατροί του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου που συμμετείχαν στην ενημερωτική ημερίδα κάλυψαν σημαντικά θέματα, όπως τη διαγνωστική προσέγγιση των παθήσεων του μαστού, την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού, την ογκολογική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και το ρόλο της πλαστικής χειρουργικής στον καρκίνο του μαστού.

Επιπλέον, για 2 ημέρες, οι ιατροί του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησαν δωρεάν εξετάσεις μαστού σε 80 γυναίκες, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες Διάγνωσης, Χειρουργικής και Ογκολογικής αντιμετώπισης καθώς και αποκατάστασης.

«Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη θεραπεία για τις περισσότερες παθήσεις και ιδιαίτερα για τον καρκίνο του μαστού. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να συμβάλουμε στην ανάδειξη της αξίας και της σημασίας τους αλλά και να προσφέρουμε στις γυναίκες της Σάμου τις κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Πυρνοκόκης, Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου.

Στις δράσεις κοινωνικής προσφοράς του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου στη Σάμο συμμετείχαν ο κ. Μενέλαος Καλογερής, Ακτινολόγος και Επιστημονικός Διευθυντής του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου, ο κ. Ιωάννης Φύσσας, Χειρουργός Μαστού, η κ. Αικατερίνη Κοτσώρη, Ογκολόγος, και ο κ. Γεώργιος Γκρεμούτης, Πλαστικός Χειρουργός.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας