24 Σεπτεμβρίου 2023

Διάκριση της AbbVie στα “Ethos Sustainability Awards 2015”Η Ομάδα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie απέσπασε το βραβείο «Ομάδα E.K.E. 2015» στα πλαίσια του 9ου Ethos Sustainability Forum & Awards, ως αναγνώριση για τις επιτυχημένες πρωτοβουλίες και τις καινοτόμες πρακτικές της για τη δημιουργία εταιρικής κουλτούρας σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας.

O θεσμός των βραβείων Αειφορίας “Ethos Sustainability Awards 2015”, που πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά, στοχεύει στην αναγνώριση των καλών πρακτικών, δράσεων, συνεργασιών και προγραμμάτων Ε.Κ.Ε., που υλοποιούνται από τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

«Στην AbbVie, σε ό,τι αφορά τον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχωράμε με στρατηγική και δημιουργικότητα, πάντα με συμμέτοχους και πρωτοστάτες τους εργαζομένους της εταιρείας. Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα Ε.Κ.Ε. της εταιρείας, με αστείρευτη όρεξη και συστηματική δουλειά, ανέλαβε αρχικά να συλλέξει και να αναλύσει τα δεδομένα που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν στο σχεδιασμό της εταιρικής στρατηγικής. Στη συνέχεια, βάσει των αποτελεσμάτων αυτής της πρωτοβουλίας, υλοποιήσαμε πρόσφατα ένα ημερήσιο δομημένο workshop για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, προκειμένου να αποφασίσουμε όλοι μαζί τους τομείς που θα πρέπει να εστιάσει η εταιρεία μας και να βάλουμε τις βάσεις ώστε η βιωσιμότητα να αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του οτιδήποτε κάνουμε», δήλωσε ο κ. Γιώργος Παπαϊωάννου, Communications Manager της AbbVie.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη διάκριση για τη βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie μέσα σε λίγες μέρες, μιας και πρόσφατα έλαβε και την πιστοποίηση CRI Pass του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης ως αναγνώριση για τις επιδόσεις της σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας