24 Σεπτεμβρίου 2023

Η Omega Pharma στο πλευρό του Σικιαρίδειου ΙδρύματοςΗ Omega Pharma, έχοντας ως βασική της αποστολή την ενίσχυση της καθημερινής υγείας και ευεξίας των ανθρώπων και θέτοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο, διέθεσε στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα προϊόντα των σειρών Jungle Formula και Lactacyd. Κατά αυτό τον τρόπο, η Omega Pharma θέλησε να στηρίξει έμπρακτα τα παιδιά με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες.
Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα αποτελεί Κέντρο Ανοιχτής Φροντίδας για την κατάρτιση παιδιών, νέων και ενηλίκων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες, με σκοπό την ομαλή τους ένταξη στην οικογένεια και την κοινωνία.
Για τους σκοπούς της καλοκαιρινής κατασκήνωσης που οργανώνει το Ίδρυμα, η Omega Pharma διέθεσε απωθητικά κουνουπιών Jungle Formula, τα οποία προσφέρουν ισχυρή αποτελεσματικότητα και προστασία για κάθε περίσταση, καθώς και προϊόντα Lactacyd Sensitive, το οποίο χάρη στο βιολογικό L-γαλακτικό οξύ που περιέχει, το καθιστά ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα των κοριτσιών και γυναικών.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας