24 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών: Υπάρχει λύση«Υπάρχει Λύση» είναι το σύνθημα του Κέντρου Υποστήριξης Εξαρτημένων ΟΑΣΙΣ, που από το 2002 έως και σήμερα στηρίζει την προσπάθεια εθισμένων ατόμων να ξεφύγουν από τον «δαίμονα» των ναρκωτικών.
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, μέλη και εθελοντές της ΟΑΣΙΣ, θα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (στη συμβολή των οδών Ικτίνου και Τσιμισκή) και θα ενημερώνουν τον κόσμο για το πρόβλημα του εθισμού.
«Ο δικός μας αγώνας είναι καθημερινός και ισόβιος. Το μότο μας είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ», δήλωσε ο σύμβουλος απεξάρτησης και ιδρυτής της ΟΑΣΙΣ Δαμιανός Δουΐτσης.
«Πολλά μέλη μας είναι η απόδειξη ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. Γι’αυτό, δεν σταματάμε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων, για το θέμα. Οι δράσεις μας, είναι συνεχείς. Κάνουμε ομιλίες σε όλες τις πόλεις της χώρας, συμμετέχουμε σε φεστιβάλ νεολαίας, δίνουμε συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, εκδώσαμε βιβλίο και περιοδικό», σημείωσε ο κ. Δουΐτσης, ο οποίος υπήρξε εξαρτημένος για πολλά χρόνια και σήμερα μετρά 24 χρόνια «καθαρός».

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας