24 Σεπτεμβρίου 2023

Το Lactacyd αποδεικνύει τη στήριξη του στη γυναίκα σε κάθε στάδιο της ζωής τηςTo Lactacyd, ο ειδικός στη γυναικεία υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, ήταν χορηγός στο 3ο Sail For Pink, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Photo 2
Το Sail For Pink πραγματοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας σαν βασικό σκοπό την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού και τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης στο ευρύ κοινό, με τη διοργάνωση συμβολικού ιστιοπλοϊκού αγώνα και παράλληλων δράσεων στεριάς.
Στη μεγάλη εκδήλωση, οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τα οφέλη του βιολογικού γαλακτικού οξέος που περιέχεται στο Lactacyd, καθώς και για το μεγάλο εύρος των προϊόντων της που καλύπτουν κάθε στάδιο ζωής της γυναίκας (εφηβεία, καθημερινότητα, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση), παρέχοντας λύσεις στο θέμα της γυναικείας υγιεινής για φρεσκάδα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, το κοινό έλαβε προϊόντα Lactacyd, καθώς και ενημερωτικά έντυπα για την καθημερινή προστασία και καθαριότητα της γυναίκας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας