24 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκροτείται ομάδα εργασίας για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες στο σύστημα υγείαςΜε απόφαση του υπουργείου Υγείας συγκροτήθηκε Ομάδα Εργασίας, με αρμοδιότητα τη διεξοδική διερεύνηση της λειτουργίας καθώς και του νομοθετικού πλαισίου των Ιδιωτικών Ασφαλιστικών Εταιρειών στο σύστημα υγείας. Η επιτροπή αποτελείται από τους κάτωθι:

i. Μαστραντωνάκης Γεώργιος, Προϊστάμενος του Τμήματος Οργάνωσης Νοσοκομείων και Ιδιωτικών Κλινικών της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

ii. Ρήγα Αθανασία, Προϊσταμένη του Τμήματος Ιδιωτικών Κλινικών Πρωτοβάθμιας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης του Υπουργείου Υγείας, ως Συντονίστρια της Ομάδας.

iii. Ξένος Παναγιώτης, Προϊστάμενος του Τμήματος Μέτρησης Απόδοσης Ε.Σ.Υ. της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας.

iv. Τζώρτζη Παναγιώτα, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού Αγοράς και Παρακολούθησης Δικτύου Παρόχων Π.Φ.Υ της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ. v. Καραβά Παρασκευή, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού Αγοράς και Παρακολούθησης Δικτύου Παρόχων Δ.Φ.Υ της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ.

vi. Νικολιδάκη Ξανθούλα, Υπάλληλος του Τμήματος Σχεδιασμού Αγοράς και Παρακολούθησης Δικτύου Παρόχων Π.Φ.Υ της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ.

vii. Παπαμαύρος Ιωάννης, Υπάλληλος του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του ΕΟΠΥΥ.

viii. Λίγγρη Δήμητρα, Νομική Σύμβουλος του ΕΟΠΥΥ, με αναπληρώτριά της την Παναγιωτοπούλου Ολυμπία, ομοίως. Γραμματέας της Ομάδας Εργασίας ορίζεται η Νόλλα Νυμφοδώρα, Υπάλληλος της Διεύθυνσης Συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας