24 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερωτική Ημερίδα σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων για τα καρδιαγγειακά νοσήματαΣυνεχίζονται οι δράσεις πρόληψης υγείας και ενημέρωσης των πολιτών από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με Δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας, με κύριο στόχο τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας.
Στις 24 Ιουνίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11), θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Ημερίδα που διοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων με πολλαπλές δράσεις όπως εξετάσεις σε παιδιά ανασφάλιστων, εκπαίδευση Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης και ενημερωτική ομιλία για τους πολίτες από ομάδα Καρδιολόγων, μέλη της ΕΚΕ.

Με αφορμή την ενημερωτική ημερίδα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Φούσας καλεί τους δημότες των Βριλησσίων αλλά και των όμορων δήμων σε συμμετοχή: «Τόσο η ΕΚΕ όσο και ο Δήμος Βριλησσίων, με τη συγκεκριμένη ενημερωτική ημερίδα δίνουν το μήνυμα ότι -παρά τις πολλαπλές δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες σήμερα-, υπάρχουν οι δυνατότητες για ανάληψη πρωτοβουλιών που δίνουν ηχηρό κοινωνικό μήνυμα και δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο. Καλούμε τους πολίτες των Βριλησσίων και των όμορων δήμων σε συμμετοχή, έτσι ώστε η ενημερωτική ημερίδα και τα οφέλη που προσφέρει να φτάσουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό».
Συγκεκριμένα η ημερίδα περιλαμβάνει:

α) Δωρεάν Καρδιολογικό Έλεγχο σε παιδιά ανασφαλίστων για την εγγραφή τους στο Δημοτικό & για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής (Ώρα 9:00-12:00).

β) Πιστοποιημένα σεμινάρια Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ώρα 13:00-17:00. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 19/6/2015 στο τηλέφωνο 210-6135611 & 210-8100224 (Κα Τσίτσα).
γ) Ενημέρωση Κοινού από μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΕ και συντονιστή τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Φούσα σχετικά με την Πρόληψη από τις Καρδιαγγειακές Παθήσεις (Ώρα 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, οδός Κισσάβου 11).

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας