24 Σεπτεμβρίου 2023

Μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, συμμετέχοντας στον 1ο αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε»Στον 1ο αγώνα δρόμου ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που διοργάνωσε η πρωτοβουλία του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε» για τη συγκέντρωση τροφίμων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

photo (7)

Η εκκίνηση του αγώνα, στον οποίον συμμετείχαν εκατοντάδες δρομείς, έγινε στο πλάτωμα του φράγματος στη λίμνη Μαραθώνα.

Με την ευκαιρίας της συμμετοχής του, ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τον ΣΚΑΪ για την πρωτοβουλία και δήλωσε: «Πρέπει να καθιερωθούν προσπάθειες όπως αυτές που συνδυάζουν την Υγεία και την επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Προσωπικά ο ίδιος αλλά και το επιτελείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχοντας στον αγώνα ως δρομείς, στέλνουμε διπλό μήνυμα: τρέχουμε, φροντίζουμε την Υγεία μας και μαζί τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη».

photo (2)

Μαζί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ι.Σ.Α κ. Πατούλη, στον αγώνα δρόμου συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας