22 Μαρτίου 2023

Η Amway Επιστρατεύει την επιστήμη για να μας βοηθήσει να διατρεφόμαστε σωστά σε μία απαιτητική καθημερινότητα

Οι γρήγοροι ρυθμοί, οι πολλαπλές υποχρεώσεις και η εντατική εργασία είναι μερικοί από τους λόγους που μας έχουν απομακρύνει από την ισορροπημένη διατροφή, που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητά μας.
Η επιλογή του «γρήγορου» και «εύκολου» φαγητού είναι σχεδόν αναγκαία, με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε πολλές και κακής ποιότητας θερμίδες επιβαρύνοντας τον οργανισμό μας.
Η AMWAY παρουσιάζει τη νέα σειρά bodykey™ Στιγμιαία Τρόφιμα by NUTRILITE! Η νέα σειρά προϊόντων περιλαμβάνει Μπάρες και Μείγματα για Κρεμώδη Ροφήματα,σε διαφορετικές παραλλαγές και σε δελεαστικές γεύσεις, που μπορούν να γίνουν η απόλυτη επιλογή για ένα γρήγορο αλλά υγιεινό στιγμιαίο γεύμα.
Ανακαλύψτε ένα νέο, νόστιμο τρόπο για να ελέγχετε τις μερίδες και την πρόσληψη θερμίδων, χάρη στα bodykey Στιγμιαία Τρόφιμα. Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά bodykey by NUTRILITE περιλαμβάνει Μπάρες και Μείγματα για Κρεμώδη Ροφήματα. Τα προϊόντα αυτά διατίθενται σε 3 διαφορετικές παραλλαγές: Χαμηλούς Υδατάνθρακες, Χαμηλά Λιπαρά και Ισορροπημένη Διατροφή, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού φίλου της υγιεινής διατροφής.
Για να απολαύσετε αυτά τα νόστιμα στιγμιαία τρόφιμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες διατροφής.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας