24 Σεπτεμβρίου 2023

Όλες οι ταινίες μέτρησης του διαβήτη δεν είναι ίδιεςΠολλά άτομα με διαβήτη πιστεύουν ότι όλοι οι μετρητές σακχάρου που κυκλοφορούν στην αγορά είναι συγκρίσιμοι ως προς την ακρίβεια και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων τους. Στην πραγματικότητα όμως, λίγοι μετρητές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του ΙSO 15197 σύμφωνα με τις οποίες τα αποδεκτά όρια σφάλματος των αποτελεσμάτων ενός μετρητή σακχάρου είναι ±15% σε σχέση με το εργαστήριο αλλά και στα χέρια των χρηστών (ISO 15197:2013*). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα αποτελέσματα ενός μετρητή θα πρέπει να είναι 15% πάνω ή 15% κάτω από την πραγματική τιμή του σακχάρου στο αίμα.

Οι μετρητές επόμενης γενιάς CONTOURΤΜ NEXT από την Bayer σε συνδυασμό με τις ταινίες μέτρησης CONTOURΤΜ NEXT όχι μόνο πληρούν στο 100% τις παραπάνω απαιτήσεις ακρίβειας αλλά προσφέρουν τεκμηριωμένη ακρίβεια και αξιοπιστία ακόμη και σε στενότερα όρια σφάλματος ±10% σε σχέση με την πραγματική τιμή σακχάρου στο αίμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα με διαβήτη και ειδικά εκείνα που λαμβάνουν ινσουλίνη να παίρνουν ακόμη πιο ασφαλείς αποφάσεις σχετικά με το θεραπευτικό τους πλάνο (φαρμακευτική αγωγή, διατροφή, άσκηση).

Ένα νέο καινοτόμο Πρόγραμμα Επιβράβευσης έρχεται να συμπληρώσει το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας επόμενης γενιάς των συστημάτων αυτομέτρησης της Bayer. Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται CONTOURΤΜ NEXT Win και απευθύνεται σε όλα τα άτομα με διαβήτη που χρησιμοποιούν έναν από τους μετρητές επόμενης γενιάς καθώς και τις ταινίες μέτρησης CONTOURΤΜ NEXT από την Bayer. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτό ένα άτομο με διαβήτη θα μπορεί να αποκτήσει εντελώς δωρεάν μια σειρά από προϊόντα ή/και υπηρεσίες, απλά καταχωρίζοντας κωδικούς, συλλέγοντας πόντους και εξαργυρώνοντας όσους πόντους θέλει με το είδος που χρειάζεται περισσότερο.

Παραδείγματα προϊόντων που μπορεί να αποκτήσει είναι ειδικές ισοθερμικές θήκες μετρητή/ινσουλίνης, ειδικά αυτοκόλλητα και καλύμματα μετρητών, ταινίες μέτρησης σε περίπτωση που έχει αυξημένες απαιτήσεις αυτομέτρησης για ένα διάστημα στη ζωή του, βιβλία και χρήσιμα υλικά σχετικά με τον διαβήτη και πολλά άλλα που θα προστίθενται στην πορεία. Επίσης, παραδείγματα υπηρεσιών που μπορεί να έχει σε πρώτη φάση είναι επίσκεψη σε διατροφολόγο, επίσκεψη σε ειδικό ψυχολόγο, αποστολή ατομικού διατροφολογίου αλλά και 24ωρη ψυχολογική υποστήριξη.

Για να έχει πρόσβαση στα προνόμια αυτά δεν έχει παρά να βρίσκει τους μοναδικούς 9-ψήφιους κωδικούς σε κάθε χάρτινη συσκευασία ταινιών μέτρησης CONTOURΤΜ NEXT, να συνδέεται στον λογαριασμό του, στη σελίδα www.diabetes.bayer.gr και να καταχωρεί πολύ απλά τους κωδικούς αυτούς στην ειδική φόρμα. Τα προνόμια που θα διαλέγει μπορεί πολύ εύκολα και με την άνεσή του να τα παραλαμβάνει από το φαρμακείο της γειτονιάς του κατά την επόμενη επίσκεψή του σε αυτό, από τη στιγμή που θα λάβει τη σχετική ειδοποίηση στο email του

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας