30 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας βάζει «Τρίποντο στη Ζωή»Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 24 Μαΐου στο Γήπεδο του Μίλωνα ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ με τίτλο «Βάλε ένα Τρίποντο στη ΖΩΗ», μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και του Α.Ο.Ν.Σ «ΜΙΛΩΝ».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και δράσεων του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση Kατά Πλάκας που εορτάζεται το Μάιο εξ αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στις 27 Μαΐου 2015 με θέμα την «Πρόσβαση», ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ) διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με σκοπό να δώσει μια δυνατή “πάσα” στον εθελοντισμό, την προσφορά, την αλληλεγγύη και να βάλει ένα θεαματικό “τρίποντο” για την ψυχική υγεία και ισορροπία όλων μας.

Στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, που διεξήχθη στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, έλαβαν μέρος μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ όπως οι κύριοι Κωνσταντινίδης, Γαλακτερός, Πρέλεβιτς, Κορωνιός, και πολλοί άλλοι επώνυμοι καλαθοσφαιριστές καθώς και η ομάδα του Μίλωνα.
Επιπλέον ο Α.Ο.Α. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, αρωγός τα τελευταία χρόνια του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ) και με πρωτοβουλία του κ. Πάνου Βέρδη (με την διπλή του ιδιότητα αυτή του φυσικοθεραπευτή του ΣΑμΣΚΠ αλλά και του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ) στήριξε έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια με την συμμετοχή των κ.κ. Π. Βέρδη και Γιάννη Ρετσίνα στον αγώνα.

Η εκδήλωση στέφτηκε με επιτυχία, μιας και οι συμπολίτες μας -φίλαθλοι και μη- στήριξαν την ευγενική πρωτοβουλία και την ανιδιοτελή προσφορά των αθλητών μας που επιβεβαίωσαν με τον πιο χειροπιαστό τρόπο ότι «Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ΔΕΝ σταματά τη ΖΩΗ». Στο συγκεκριμένο αγώνα νικητής ήταν η αρωγή και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, η Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής επιτροπής & Γενική Γραμματέας του Φιλανθρωπικού σωματείου «Καλλιπάτειρα» της Ν.Σμύρνης, ο Πρόεδρος των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών και η Διοίκηση του Μίλωνα.
Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Genzyme εταιρεία του Ομίλου Sanofi παρουσίασε ο κύριος Χρήστος Φερεντίνος, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την κοινωνική του ευαισθησία και την ενεργή συμμετοχή του σε ενέργειες κοινωνικής σημασίας.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους τους συμμετέχοντες – αθλητές, φιλάθλους, υποστηρικτές, χορηγό, χορηγούς επικοινωνίας, εθελοντές – για την κοινωνική ευαισθησία και υποστήριξή τους.

Σχετικά με το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας – ΣΑμΣΚΠ
Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, είναι μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός που έχει ιδρυθεί και διοικείται από το 2007 αποκλειστικά από ασθενείς με σκοπό την εξυπηρέτηση, ενημέρωση και υποστήριξη των ασθενών σε όλο το φάσμα των αναγκών τους, καθώς και την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας