2 Απριλίου 2023

Νέα καμπάνια της Servier Hellas για το DAFLON 500mg

H νέα καμπάνια του DAFLON 500mg της Servier Hellas, που επιμελήθηκε η Just Advertising, είναι ήδη στον αέρα. Το τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Συμπτώματα», που αποτελεί και την πρώτη τηλεοπτική προβολή του φαρμάκου, εστιάζει στο πώς βιώνουν οι γυναίκες τα συμπτώματα της κακής φλεβικής κυκλοφορίας στα πόδια τους. Μέσα από τα μάτια καθημερινών γυναικών και με τη χρήση ειδικών εφέ, αποτυπώνονται τα συμπτώματα του πόνου, της κράμπας, του βάρους και του οιδήματος στα πόδια, αλλά και η ανακούφιση και η προστασία που τους προσφέρει το DAFLON 500mg, καθημερινά. Η καμπάνια εκτείνεται σε τηλεόραση, digital media, έντυπα και σε σημεία πώλησης-φαρμακεία. Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ υπογράφει η Green Olive Films, ενώ την προβολή της καμπάνιας στα Μέσα έχει αναλάβει η Ira Media.

daflon4

Σχετικά με το DAFLON 500mg
To DAFLON 500mg κυκλοφορεί σε 104 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, έκανε την εμφάνιση του το 1991, ενώ από τον Μάιο του 2014, καταχωρήθηκε στη λίστα των ΜΗΣΥΦΑ (μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων). Το DAFLON 500mg αποτελείται από 5 φυσικά φλαβονοειδή, φυσικές ουσίες που προέρχονται από τα εσπεριδοειδή, με αποδεδειγμένη δράση στην καλή λειτουργία των φλεβών. Είναι το μοναδικό που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία υψηλής τεχνολογίας και χάρη στη μοναδική micronisé του μορφή εξασφαλίζει διπλάσια απορρόφηση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κατέχει την ισχυρότερη σύσταση απ’ όλα τα φλεβοτονικά φάρμακα, στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες. Προσφέρει ισχυρή ανακούφιση από το αίσθημα βάρους στα πόδια, το πρήξιμο, τον πόνο και τις κράμπες και προστατεύει το φλεβικό σύστημα σε βάθος χρόνου, καθυστερώντας την εξέλιξη της φλεβικής νόσου. Ενδείκνυται για άντρες και για γυναίκες.

Σχετικά με τη Servier
Η Servier ιδρύθηκε το 1954 και σήμερα είναι ο 1ος γαλλικός ανεξάρτητος Φαρμακευτικός Όμιλος. Είναι παρούσα σε 140 χώρες, με περισσότερους από 21.000 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 3.000 απασχολούνται στην Έρευνα. Η Servier δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1978.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας