24 Σεπτεμβρίου 2023

Εκπαίδευση στις μεθόδους διάγνωσης της διαβητικής νευροπάθειας και φροντίδας του Διαβητικού ΠοδιούMε πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση του επιστημονικού κόσμου ολοκληρώθηκε η εξαιρετικά υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 22-24 Μαΐου 2015 στη Θεσσαλονίκη. Καλεσμένοι ομιλητές ήταν κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Harvard, αλλά και πολύ σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα.

15 - 4

Μεταξύ αυτών, διεθνώς διακεκριμένοι επιστήμονες, όπως ο Έλληνας Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Harvard, Αριστείδης Βέβες και ο Thanh L. Dinh, Assistant Professor of Surgery, Harvard Medical School.
Ο κ. Βέβες στη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε σε όλα τα νεότερα δεδομένα, τα οποία αφορούν στην θεραπευτική αντιμετώπιση του διαβητικού έλκους, καθώς επίσης και σε όποια θεραπευτική αντιμετώπιση θα προκύψει στο άμεσο μέλλον.
http://www.livemedia.gr/video/163145
Σύμφωνα με τον κ. Διδάγγελο, Πρόεδρο της ΔΕΒΕ, στόχος και σκοπός της εταιρείας είναι να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και περισσότερο τους γιατρούς, οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα στην αντιμετώπιση και θεραπεία της Νευροπάθειας και του Διαβητικού ποδιού.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε ζωντανή επίδειξη και εκπαίδευση στις τεχνικές διάγνωσης της περιφερικής και της νευροπάθειας του Αυτονόμου Νευρικού Συστήματος, της εξέτασης και διάγνωσης της Περιφερικής Αγγειοπάθειας και της περιποίησης και φροντίδας του διαβητικού ποδιού.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας