9 Ιουνίου 2023

Δωρεάν Προληπτικός Καρδιολογικός Έλεγχος από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, για πλήρη προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο σε ανασφάλιστους πολίτες, στο πλαίσιο των ποικίλων δράσεών της σε όλη την Ελλάδα.
Οι καρδιολογικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από καρδιολόγους, μέλη της ΕΚΕ, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ, την Πέμπτη 28 Μαΐου στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος 78), ώρες 09.00-14.00.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λ. Τσαπατσάρη στο τηλέφωνο 210-3626608 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
Η προηγούμενη αντίστοιχη ημέρα Προληπτικού Καρδιολογικού Ελέγχου από την ΕΚΕ, στις 17 Μαΐου, αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμη, μιας και δεκάδες ανασφάλιστοι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν και να λάβουν ιατρικές συμβουλές.
Σταθεροί στόχοι της ΕΚΕ αποτελούν ο σεβασμός της ανθρώπινης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας