24 Σεπτεμβρίου 2023

Η Κλινική Έρευνα Μοχλός Οικονομικής και Επιστημονικής ΑνάπτυξηςΗ Φαρμασέρβ-Λίλλυ, με την ευκαιρία της έκδοσης των πεπραγμένων των Δημοσιεύσεων Κλινικών Μελετών (Τόμος ΙΙ), του Ιατρικού Τμήματός της, οργανώνει εκδήλωση, την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 και ώρα 20.30, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών για να τιμήσει τους ερευνητές της που συμμετέχουν στην Κλινική Έρευνα.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Lilly Diabetes Europe, κύριος Jeremy Morgan.

Η δραστηριότητα της Φαρμασέρβ-Λίλλυ στην κλινική έρευνα έχει ξεκινήσει από το 1996, και επιδεικνύει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σημαντικότατες διακρίσεις. Δύο δεκαετίες μετά συνεχίζει να πρωτοπορεί και να δημιουργεί ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Ο Τόμος ΙΙ των Δημοσιεύσεων Κλινικών Μελετών είναι η αποτύπωση της συνέχειας της ερευνητικής δραστηριότητάς της τα τελευταία χρόνια (2010-2015). Ο Τόμος Ι, έκδοση 2010, περιείχε τις δημοσιεύσεις από την ερευνητική δραστηριότητα της περιόδου 1996-2010.

Στα επιτεύγματα της Φαρμασέρβ-Λίλλυ όλα αυτά τα χρόνια συγκαταλέγονται:

• Η δημιουργική επιστημονική συνεργασία με περίπου 2.000 Έλληνες ιατρούς ερευνητές από 1.200 ερευνητικά κέντρα, στο πλαίσιο 116 κλινικών ερευνητικών προγραμμάτων που έχουν οδηγήσει στη συλλογή δεδομένων από περίπου 15.000 ασθενείς,

• Η αξιοποίηση των δεδομένων των ερευνητικών αυτών προγραμμάτων σε παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια και σε δημοσιεύσεις στα πλέον έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, και

• Η συνεισφορά στην ανάπτυξη και κυκλοφορία νέων φαρμάκων για την αντιμετώπιση πλήθους παθήσεων σε μεγάλο αριθμό θεραπευτικών κατηγοριών.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας