8 Ιουνίου 2023

Καινοτόμες λύσεις cloud της Microsoft ενισχύουν τον κλάδο της υγείας

Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει την εκδήλωση με θέμα «Business Zone: Η ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας» την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015, στις 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο New Hotel.
Διανύοντας μια εποχή όπου η μηχανογράφηση και οι ψηφιακές υπηρεσίες παρέχουν νέες ανταγωνιστικές δυνατότητες, τόσο στη σχέση επιχείρησης-πελάτη, επιχείρησης-δημόσιου τομέα και δεδομένου ότι η αγορά αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, οι σύγχρονες επιχειρήσεις του κλάδου της Υγείας οφείλουν να αξιοποιήσουν με τον κατάλληλο τρόπο την τεχνολογία αιχμής, έτσι ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικές.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσφέρει σε εκπροσώπους από τον τομέα της υγείας, εξειδικευμένη γνώση για τις τάσεις και τα εργαλεία cloud που θα καταστήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου της υγείας πιο αποτελεσματικές και παραγωγικές. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από θεσμικούς εκπροσώπους, καθώς και από συνεργάτες και στελέχη της Microsoft, και να ενημερωθούν σχετικά με επιτυχημένες πρακτικές οι οποίες υποδεικνύοντας το ρόλο της τεχνολογίας ως ουσιαστική απάντηση στην ανάγκη της ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, η συζήτηση θα κινηθεί γύρω από την αξιοποίηση του cloud ως υπηρεσία, την εξοικονόμηση πόρων στον κλάδο της Υγείας, την αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους ασθενείς μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων, και τις προοπτικές του κλάδου μετά την υιοθέτηση της ψηφιακής καινοτομίας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας