2 Απριλίου 2023

Η Schär και τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης

Η Schär και τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης την Κυριακή 17 Μαΐου. Με στόχο την ευαισθητοποίηση για τη νόσο της Κοιλιοκάκης και την στήριξη των σκοπών των Συλλόγων Πασχόντων από Κοιλιοκάκη, προσκάλεσαν την ομάδα του Food4Good για να μαγειρέψει για καλό σκοπό.
Πιο συγκεκριμένα, στο Προαύλιο του Κέντρου Τεχνών που παραχωρήθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στρώθηκε ένα μεγάλο τραπέζι χωρίς γλουτένη και περισσότερα από 400 άτομα βρέθηκαν σε ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της Αθήνας, ενημερώθηκαν για τη νόσο και δοκίμασαν αλμυρά και γλυκά εδέσματα χωρίς γλουτένη, μαγειρεμένα από την ομάδα Food4Good. Η ομάδα του Food4Good, αποτελείται από επτά food bloggers, που μαγειρεύουν για καλό σκοπό, βοηθούν όπου υπάρχει ανάγκη και στηρίζουν ενέργειες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχουν στόχο να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη και για κάθε άτομο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA και η Dr. Schär προσέφεραν το πόσο των 3€. Το ποσό που συγκεντρώθηκε, θα προσφερθεί για τη στήριξη των Πασχόντων από Κοιλιοκάκη, μέσω των Συλλόγων, καλύπτοντας ανάγκες διατροφής ελεύθερης γλουτένης και έξοδα για διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις.
Σχετικά με τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana:
Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών, φαρμακευτικών εταιριών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς του φαρμάκου, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, των προϊόντων φροντίδας υγείας, της ειδικής και κλινικής διατροφής και της βρεφικής φροντίδας με μια ομάδα έμπειρων εργαζομένων που υποστηρίζουν την παραγωγή, την προώθηση και τη διανομή των προϊόντων της Cana. Η αφοσίωση στην επαγγελματική ηθική, τη διαφάνεια και τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας σε όλο τα φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι ο βασικός άξονας της πολυετούς πορείας της Cana.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας