29 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα Επιθέματα για Φουσκάλες Hansaplast: Μεγάλη ανθεκτικότητα και άμεση ανακούφιση από την πίεση και τον πόνοΚατά τη διάρκεια της άνοιξης, γινόμαστε όλοι πιο ενεργητικοί! Ανεξάρτητα με το αν κάνουμε jogging ή πεζοπορία, αν περπατάμε συχνά μέσα στην πόλη ή αν απλά κάνουμε μία ωραία, μεγάλη βόλτα, αυτό που αναζητούμε διαρκώς είναι να είμαστε έξω! Αυτό συνεπάγεται μία αλλαγή για τα πόδια μας και την επιδερμίδα μας, που πρέπει να συνηθίσει τα διαφορετικά παπούτσια και την αυξημένη πίεση στα κάτω άκρα. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος να εμφανίσουμε φουσκάλες στα πόδια είναι αυξημένος. Ωστόσο, η λύση έρχεται με τα νέα επιθέματα για φουσκάλες Hansaplast, με βελτιωμένη σύνθεση, χάρη στα οποία μπορούμε να καλωσορίσουμε την άνοιξη χωρίς το άγχος απόκτησης φουσκαλών.

3

Παραμένουν στη θέση τους, ακόμα και κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων ή μέσα στο ντους
Χάρη στη βελτιωμένη υδροκολλοειδή τεχνολογία, τα νέα επιθέματα για φουσκάλες κολλάνε καλύτερα από ποτέ. Με εγγυημένο, extra δυνατό κράτημα 48 ωρών, τα νέα επιθέματα προστατεύουν το δέρμα ανεξαρτήτως συνθηκών. Η ιδιαίτερα λεία επιφάνειά τους και οι απόλυτα επίπεδες άκρες τους εξασφαλίζουν τη σταθερότητα του επιθέματος στο σημείο τοποθέτησης. Χάρη στην ευελιξία του υλικού, τα νέα επιθέματα για φουσκάλες Hansaplast προσαρμόζονται σε κάθε μας κίνηση και δεν μετακινούνται. Ανεξάρτητα από το είδος δραστηριότητας, είτε είμαστε μέσα στο ντους, είτε αθλούμαστε, είτε βρισκόμαστε σε πεζοπορία, το επίθεμα προστατεύει αποτελεσματικά την πληγείσα περιοχή και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα. Το προϊόν είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση με αποτέλεσμα να μπορεί να εφαρμοστεί πιο γρήγορα και χωρίς κόπο.

5

Άμεση ανακούφιση από τον πόνο και ιδανική επούλωση χάρη στη βελτιωμένη σύνθεσή του με υδρογέλη

Χάρη στην υδροκολλοειδή τεχνολογία, σχηματίζεται ένα προστατευτικό στρώμα με σύνθεση υδρογέλης, το οποίο ανακουφίζει άμεσα από την πίεση και τον πόνο, ενώ δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για άμεση επούλωση. Απορροφά το περιττό υγρό από την πληγή και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα, το οποίο αποτρέπει τη συνεχή τριβή. Ταυτόχρονα, η πληγείσα περιοχή διατηρείται υγρή για να επιταχυνθεί η επούλωση. Η διαδικασία αυτή επιταχύνει την ανάπτυξη των κυττάρων και βελτιστοποιεί τον σχηματισμό νέου ιστού. Επιπλέον, η πληγή είναι ασφαλώς προστατευμένη από το νερό και τα μικρόβια, επιτρέποντας την ανάπλαση του δέρματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, το επίθεμα ξεκολλάει από μόνο του και το δέρμα εμφανίζεται επουλωμένο. Τα νέα, ανανεωμένα επιθέματα για φουσκάλες είναι ο σύμμαχός μας να χαρούμε την άνοιξη με ανεμελιά.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας