8 Ιουνίου 2023

Τα 50 τυχερά ζευγάρια του διαγωνισμού «XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι, παρέα με το XL-S Medical

Το Σάββατο, 16/5, τα 50 τυχερά ζευγάρια που αναδείχθηκαν από το μεγάλο διαγωνισμό “ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition”, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές ευεξίας και να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού στο ξενοδοχείο Astir Palace – Arion.

Photo 2
Στην εκδήλωση, οι συμμετέχουσες ενημερώθηκαν για τα οφέλη τoυ XL-S Medical, του Νο1 σε πωλήσεις – φυσικού και κλινικά ελεγμένου προϊόντος – απώλειας βάρους στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου από την Omega Pharma. Οι γυμναστές του Home Fitness και η διατροφολόγος κ. Κατερίνα Ποντικάκη ενημέρωσαν τις νικήτριες για το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα ακολουθήσουν για τους επόμενους 2 μήνες, με στόχο να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και να βγουν στην παραλία πιο ανανεωμένες από ποτέ.
Τα 50 ζευγάρια κέρδισαν προϊόντα XL-S Medical Max Strength για 2 μήνες, 6μηνη συνδρομή στο online γυμναστήριο Home Fitness και εξατομικευμένη 2μηνη παρακολούθηση από εξιδεικευμένη διατροφολόγο του XL-S Medical.
Τα δώρα όμως δεν σταματούν εκεί! Το XL-S Medical επιβραβεύει ένα ζευγάρι που θα επιδείξει τη μεγαλύτερη αφοσίωση στο πρόγραμμα αδυνατίσματος κι ευεξίας, χαρίζοντας ένα μοναδικό 3μερο ταξίδι στη Ρώμη!

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας