3 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση Γ. Πατούλη, με τον εκπρόσωπο των Φυσιοθεραπευτών, για τη διαχείριση των αιτημάτων του κλάδου, σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και ιατρικής κοινότηταςΣυνάντηση είχε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε, Δήμαρχος Αμαρουσίου, και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Ιωάννη Μαρμαρά. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο σχετικά με τρέχοντα ζητήματα των φυσιοθεραπευτών.

Συγκεκριμένα, έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φυσιοθεραπευτές με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ, προβλήματα που έχουν και οι συμβεβλημένοι ιατροί και οι κοινές δράσεις και δημοσιοποιήσεις που μπορούν να αναπτυχθούν ώστε να βρεθούν λύσεις, η αναγκαιότητα προσλήψεων Τ.Ε. Φυσικοθεραπευτών στους δήμους, καθώς και ο ρόλος του φυσιοθεραπευτή στον ιαματικό τουρισμό.

Ο κ. Πατούλης, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων των φυσικοθεραπευτών και ζήτησε να ακολουθήσει μια εντονότερη ενημέρωση και συνεργασία, και σε επίπεδο Κ.Ε.Δ.Ε.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας