30 Σεπτεμβρίου 2023

Η Bayer Hellas στηρίζει το Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος Γιατί… Υπάρχει λόγοςΗ Bayer Hellas και οι εργαζόμενοι της έχοντας ως στόχο την προσφορά στην Ελληνική κοινωνία και την ανακούφιση της ζωής πολλών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, στηρίζει το Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό της έργο. Κύριο θέμα της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) για το 2015 είναι οι Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και πώς μπορεί η Λογοθεραπεία να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής των παιδιών που πάσχουν, αλλά και των οικογενειών τους.

DSC_0534 copy

Η Bayer τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο έχει θέσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, με πρωταρχικό στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται. Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρία στηρίζει τις δράσεις της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) 2015, ως μέγας χορηγός, στοχεύοντας στην ενημέρωση όλο και περισσότερων συμπολιτών μας πάνω στην Επιστήμη της Λογοθεραπείας, βελτιώνοντας έτσι, την καθημερινότητα και την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Η Bayer Hellas για άλλη μια χρονιά αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας. Τόσο η εταιρεία όσο και οι εργαζόμενοι της ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας για μια καλύτερη κοινωνία.

DSC_0611 copy

Ανήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Λογοθεραπείας, την Κυριακή 10 Μαίου 2015, ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) διοργάνωσε στο Ζάππειο δράσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για γονείς και παιδιά, καθώς και ημερίδα για την Λογοθεραπεία. Περισσότεροι από 1.000 γονείς και άλλα τόσα παιδιά απόλαυσαν παιχνίδια και επισκέφθηκαν τα διάφορα περίπτερα των υποστηρικτών της διοργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα οι Λογοθεραπευτές, μέλη του ΣΕΛΛΕ πραγματοποίησαν δωρεαν ατομικές συναντήσεις με το κοινό για να τους ενημερώσουν σχετικά με θέματα που τους απασχολούν. Η ημέρα έκλεισε με την πραγματοποίηση της ομιλίας με θέμα: «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας». Στο πλαίσιο της ΠΗΛ, η οποία θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ (Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος) πραγματοποιήθηκαν ήδη και έχουν ρπογραμματιστεί ομιλίες και δράσεις από Επιστήμονες Λογοθεραπευτές σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Γιάννενα, την Κέρκυρα, τις Κυκλάδες και αλλού.
“Ρωτήστε έναν Λογοθεραπευτή… Υπάρχει λόγος”
Η είσοδος και η συμμετοχή στις δράσεις της ΠΗΛ (Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας) 2015, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!
Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΣΕΛΕ imeralogou.gr, εκφράστε ελεύθερα τις απορίες σας, κάντε προτάσεις, μάθετε πρώτοι κάθε νέα εξέλιξη μέσα από καθημερινή δημοσίευση επιστημονικών άρθρων… «Υπάρχει λόγος»!

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας