24 Μαρτίου 2023

«For Her»: Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της γυναίκας από τη Roche Hellas

H Roche Hellas, στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον γυναικείο και γυναικολογικό καρκίνο «For Her», πραγματοποιεί το Μάιο σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με στόχο να αναδείξει τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης στη μάχη κατά της νόσου.

Στις 8 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου των Ωοθηκών, η Roche Hellas, με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.), θα διανείμει ενημερωτικό υλικό σε μορφή carte postal στο Σύνταγμα, αναδεικνύοντας την αξία της γυναίκας και τη σημασία του προληπτικού ελέγχου. Ταυτόχρονα, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κοινού έχει προχωρήσει στη δημιουργία τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος το οποίο θα προβάλλεται σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες και τηλεοπτικά κανάλια.

Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, το Σάββατο 9 Μαΐου η Roche Hellas και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σας προσκαλούν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ώρα 11:00-13:00 προκειμένου να φτιάξουμε όλοι μαζί την ανθοδέσμη για τη μητέρα λέγοντας «Χρόνια Πολλά» με έναν ξεχωριστό τρόπο.

«Στη Roche Hellas νιώθουμε ότι είναι καθήκον μας να συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως ο καρκίνος.», δήλωσε η κα Δήμητρα Κιντώνη, Product Strategy Director της Roche Hellas, για να συμπληρώσει ότι «Οι δράσεις , που υλοποιούνται στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης “For Her” για τον γυναικείο και γυναικολογικό καρκίνο, έχουν ως στόχο να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της νόσου».

Η καμπάνια της Roche Hellas για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον γυναικείο και γυναικολογικό καρκίνο «For Her» ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου και έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις μορφές του γυναικείου και γυναικολογικού καρκίνου. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, έχουν προγραμματιστεί σειρά δράσεων οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με μη Κερδοσκοπικούς Φορείς και Συλλόγους Ασθενών.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας